TTSO’NUN PROJELERİ CUMHURBAŞKANLIĞINDA

TTSO’NUN PROJELERİ CUMHURBAŞKANLIĞINDA

TTSO’NUN PROJELERİ CUMHURBAŞKANLIĞINDA

TTSO’NUN PROJELERİ CUMHURBAŞKANLIĞINDA 

TTSO’nun projeleri TTSO Başkanı Erkut Çelebi tarafından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a bizzat iletildi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında düzenlenen Trabzon İş Dünyası Buluşması’nda, sektörlerin istekleri dile getirilirken Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, odanın projeleri ve talepleriyle ilgili dosyayı Yılmaz’a sundu.

TRABZON İŞ DÜNYASI BULUŞTU 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında düzenlenen Trabzon İş Dünyası Buluşmasına Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Meclis Başkanlık Divanı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Özer ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile iş dünyası temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

TTSO’NUN PROJELERİ SUNULDU
Toplantıda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, odanın projeleri ve talepleriyle ilgili bilgi verdi ve kapsamlı bir dosyayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a sundu. Dosyada şu projeler ve talepler yer aldı; 

TRABZON PROJELERİ: 
Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi. 
Kapalı Devre Balık Yumurtası Projesi. 
Güney Çevre Yolu Projesi. 
Trabzon Yeni Havalimanı Projesi. 
Araklı Tekstil OSB. 
Su Ürünleri İhtisas OSB. 
Çamburnu Yat Üretim ve Bakım Tesisi.
Trabzon’un doğu bölgesinde OSB kurulması. 
Erzincan – Gümüşhane – Trabzon Demiryolu Projesi. 
Soçi – Trabzon Feribot Seferlerinin başlatılması. 

TRABZON’UN PROJELERİNİ ÇELEBİ SUNDU 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile yapılan toplantının verimli geçtiğini ifade ederek; “Cumhurbaşkanı Yardımcımız projelerimiz ve taleplerimizle ilgili dosyayı alarak gerekli çalışmaların ve incelemelerin yapılacağını ifade etti. Bölgemiz ve ülkemiz için önemli bu projelerle taleplere destek beklediğimizi özellikle belirttik.” ifadesini kullandı.
Toplantıya katılan iş dünyası temsilcileri de sektörleriyle ilgili sorun ve talepleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a iletti.