TTSO’DAN BAŞKONSOLOS JAPARİDZE’YE PLAKET

TTSO’DAN BAŞKONSOLOS JAPARİDZE’YE PLAKET

TTSO’DAN BAŞKONSOLOS JAPARİDZE’YE PLAKET

TTSO’DAN BAŞKONSOLOS JAPARİDZE’YE PLAKET

TTSO Meclis Başkanı Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi, Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi verdi. 

Trabzon’daki görevi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze, Türkiye ve Gürcistan arasındaki ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyleplaketle ödüllendirildi. Japaridze’ye plaketi TTSO Meclis Başkanı Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Celebi birlikte verdi. 

JAPARİDZE’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

GÜRCÜ BAŞKONSOLOSU UĞURLADILAR 
Trabzon’daki görevinin ardından Başkonsolos olarak Yunanistan’ın başkenti Atina’ya atanan Gela Japaridze, Trabzon protokolüne veda yemeği düzenledi. Yemeğe Trabzon Vali Yardımcısı Ömer Şahin, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Trabzon ve diğer illerden gelen protokol üyeleri ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

İKİ ÜLKE İLİŞKİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİNE KATKI SAĞLADI 
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’daki görev süresi boyunca iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek Başkonsolos Japaridze’ye telkâri kahve fincanı takımı hediye etti.