TTSO ÜYELERİ EXPO MED BATUM FUARINDAYDI

TTSO ÜYELERİ EXPO MED BATUM FUARINDAYDI

TTSO ÜYELERİ EXPO MED BATUM FUARINDAYDI

TTSO ÜYELERİ EXPO MED BATUM FUARINDAYDI 

TTSO üyesi firmalar Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen Expo Med Batum fuarında tanıtıldı. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sağlık kuruluşları ve acenteler de fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

TTSO’NUN ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR 
7 – 9 Temmuz tarihleri arasında Batum’da düzenlenen ve tıbbi cihaz ve sağlık sektörü temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı’nda TTSO da bir stant açtı. Oda üyesi sektör temsilcisi firmaların tanıtımının yapıldığı stantta ziyaretçilere Trabzon’daki sağlık turizmi çalışmaları konusunda da bilgi verildi. TTSO Meclis Üyesi Özgür Kolamuç da ziyaretçilere odanın yaptığı çalışmalar ve diğer konularda bilgi aktardı.

TÜRK STANDINA ZİYARETÇİ AKINI 
EXPO MED Batum Fuarında Trabzon’daki bazı sağlık kuruluşları ve acenteler de kendi stantlarını açarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
Fuarı Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Murat Mercan, DEİK Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan, Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık ve Sosyal İşler Bakanı, Maliye ve Ekonomi Bakanı, Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz da ziyaret etti.