TTSO İLE AVRASYA’DAN ORTAK İMZA

TTSO İLE AVRASYA’DAN ORTAK İMZA

TTSO İLE AVRASYA’DAN ORTAK İMZA

TTSO İLE AVRASYA’DAN ORTAK İMZA 

TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. TTSO ve Avrasya Üniversitesi ortak çalışmalar yapacak. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

ÇELEBİ VE TERZİOĞLU’NDAN ORTAK İMZA 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu tarafından imzalanan protokol kapsamında her iki kurumun çeşitli projelerde ortak hareket etmesi için zemin hazırlandığı ifade edildi. Görüşmede ayrıca oda üyelerinin personel ve stajyer ihtiyaçlarının karşılanması, ihtiyaç duyulacak AR-GE araştırmaları için verilecek destekler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. 

HER İKİ KURUMDAN KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ 
Turizmde daha iyi hizmet sağlanabilmesi için rehberlik, otel işletmeciliği gibi alanlarda üniversite bünyesinde yapılabilecek çalışmalar hakkında da fikirler paylaşıldı. Avrasya Üniversitesi’nin kamuya yönelik yaygın eğitim ve sertifikasyon faaliyetlerinde TTSO’nun ilgili birimleriyle akademik iş birliği içinde olması da karara bağlandı.

İŞ DÜNYASI İLE ÜNİVERSİTE YAKIN ÇALIŞACAK 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, şehirdeki tüm üniversitelerle iş dünyası olarak yakın çalışma içinde olmak istediklerini vurguladı. Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu da protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.