TTSO HEYETİ BAKÜ TÜRK ŞEHİTLİĞİ’NDE

TTSO HEYETİ BAKÜ TÜRK ŞEHİTLİĞİ’NDE

TTSO HEYETİ BAKÜ TÜRK ŞEHİTLİĞİ’NDE

TTSO HEYETİ BAKÜ TÜRK ŞEHİTLİĞİ’NDE

İkili ilişkileri geliştirmek üzere gittikleri Azerbaycan’da Bakü Türk Şehitliğini ziyaret eden Trabzonlu İş insanları Ganire Paşayeva’yı unutmadı. 

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de iş görüşmeleri etkinliği için bulunan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki iş adamları heyeti, Bakü Türk Şehitliği’ni ziyaret etti. Başkan Çelebi ayrıca bir süre önce hayatını kaybeden Azerbaycanlı siyasetçi Ganire Paşayeva’nın da kabrini ziyaret etti.

AZERBAYCAN’DA HİÇ SÖNMEYEN ATEŞ 
TTSO üyesi iş adamları Bakü’de Türk Şehitliği’ni ziyaret etti, şehitlikte yatan ve Azerbaycan’ın bağımsızlığı için mücadele ederken şehit olanlara dua okudu. Heyet ayrıca şehitlerin anısına hiç sönmeyen ateşin bulunduğu kuleyi de ziyaret etti.

ÇELEBİ PAŞAYEVA’NIN KABRİNİ ZİYARET ETTİ
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Azerbaycan Trabzon İş adamları Platformu Kurucu Başkanı Barış Uzunoğlu ile bir süre önce hayatını kaybeden Azerbaycanlı siyasetçi Ganire Paşayeva’nın da kabrini ziyaret etti. Çelebi, Paşayeva’nın Türk dünyasının en önemli kadın kahramanlarından biri olduğunu vurguladı.