TTSO BAŞKAN GENÇ'LE PROJELERİ GÖRÜŞTÜ

TTSO BAŞKAN GENÇ

TTSO’yu ziyaret eden Başkan Genç, Trabzon iş dünyası temsilcileriyle projeleri görüştü.

TTSO BAŞKAN GENÇ'LE PROJELERİ GÖRÜŞTÜ

TTSO’yu ziyaret eden Başkan Genç, Trabzon iş dünyası temsilcileriyle projeleri görüştü. 

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

TRABZON İÇİN EL ELEVERDİLER 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Şadan Eren, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Genç;“Ticaret ve Sanayi odamızın öncülüğünde şehrin beklentileri ve yapılması gerekenlerle ilgili toplantılar düzenliyorduk ve düzenlemeye devam etmeyi planlıyoruz. Her konuda katkınızı bekliyoruz. Şehir bizim. Odalarımızın, meslek kuruluşlarımızın bu süreçte birlikte olmasını diliyorum. Sorunlarımız ve çalışacağımız alanlar belli. Şehrin öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması konusunda birlikte isteyeceğiz, birlikte çalışacağız.” dedi.

TTSO PROJELER HAKKINDA GENÇ’İ BİLGİLENDİRDİ
TTSO Başkanı Erkut Çelebi de TTSO’nun yürüttüğü ve planladığı projelerle ilgili Başkan Genç'e bilgi verdi ve çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
Trabzon’da yapılması düşünülen projelerle ilgili olarak güç birliği yapmaya karar veren Çelebi ve Genç, ortak projelerde ve ortak yürütülecek çalışmalarda birlikte hareket etmenin şehrin faydasına olacağına inançlarını ortaya koydular.