TTSO 18. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ, KTÜ’DE

TTSO 18. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ, KTÜ’DE

TTSO 18. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ, KTÜ’DE

TTSO 18. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ, KTÜ’DE 

TTSO 18. Meslek Komitesi üyeleri, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TTSO 18. Meslek Komitesi üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette iş birlikleri masaya yatırılırken, Medikal sektöründe yerli üretime vurgu yapıldı. 

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM VURGUSU 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 18. Meslek Komitesi Üyesi Onur Sağır, beraberindeki TTSO Meclis Üyesi Özgür Kolamuç, TTSO Meslek Komite Üyeleri Ayla Yazıcı ve Fatih Durmuş ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette TTSO 18. Meslek Komitesi Üyeleri tarafından Rektör Prof. Dr. Çuvalcı’ya Tıbbi cihaz sektörünün iş birliğine ihtiyacı olduğu iletilirken; kamu, üniversite, özel sektör ilişkisinin geliştirilmesi noktasında destek istendi. 

KTÜ HER ZAMAN İŞBİRLİĞİNE HAZIRDIR!
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin sağlık alanındaki iş birliklerine destek verdiğini belirterek; “Vatandaşlarımıza özellikle sağlık alanında hizmet veren ve bunun için uğraşan kurumlarımızla her zaman iş birliğine hazırız. Ben özellikle şunun altını çizmek istiyorum. Üretim, üretim, üretim. Bugün dışardan ithal eden değil, kendi Medikal cihazlarını üreten bir Türkiye var!” dedi. 

PANDEMİDE DÜNYANIN İMDADINA YETİŞTİK!
Türkiye’nin pandemi döneminden yüzünün akı ile çıktığını belirten Rektör Çuvalcı; “Koronavirüs salgını döneminde Batı sağlık alanında sıkıntı yaşarken biz ülke olarak hem kendimize yettik hem de dünyanın imdadına yetiştik. Bu nedenle Medikal sektörü bizim için önemlidir. Yerli ve milli üretimlere destek ise birinci önceliğimizdir. İş birliklerine ve sektörde sorunların çözülmesine karşın her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.” diye konuştu. 
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.