TSGİAD’DA MAÇKALI İSİM!

TSGİAD’DA MAÇKALI İSİM!

Önceki hafta sonu gerçekleşen TSGİAD Genel Kurulu’nda, yönetim kuruluna seçilenler arasında Maçkalı iş insanı Ömer Tüfekçi de vardı.

TSGİAD’DA MAÇKALI İSİM!

Önceki hafta sonu gerçekleşen TSGİAD Genel Kurulu’nda, yönetim kuruluna seçilenler arasında Maçkalı iş insanı Ömer Tüfekçi de vardı.

Önceki hafta sonu 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği’nin (TSGİAD) yönetim kurulunda Maçkalı iş insanı Ömer Tüfekçi de yer aldı.

TSGİAD’IN MİSYONU ÜRETMEK
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği’nin (TSGİAD) 7. Olağan Genel Kurulu, önceki hafta sonu dernek binasında gerçekleştirildi.
Mevcut Başkan Âdem Kahraman 2. kez başkan seçilerek güven tazelerken, şehrin ve bölgenin beklentilerine değindi.
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği 7. Olağan Genel Kurulunu önceki hafta sonu gerçekleştirdi. Derneğin mevcut başkanı Âdem Kahraman tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Kahraman; “2010 yılında kurulan derneğimiz yaklaşık 12 yıllık süreç boyunca Trabzon ve bölge insanına hizmet üretmeyi kendisine misyon edinmiştir. Bu misyonumuz ve çalışma gayretimiz aynı şekilde devam edecektir.” ifadelerini kullandı.


ÇOK DEĞERLİ İŞ İNSANLARIMIZ VAR
TSGİAD’ın çok önemli iş insanlarını bir araya getirdiğini vurgulayan Başkan Kahraman;  “Bugün derneğimizde gerçekleştirilen genel kurulumuzda 2. kez TSGİAD’a başkan seçildim. Önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Derneğimizde çok değerli iş insanlarımız var. Üye sayımızı daha da artırarak, derneğimizi daha da güçlendirerek şehrin ve bölgenin beklentileri var bunları her platformda dile getireceğiz.” dedi.

TÜFEKÇİ, TSGİAD YÖNETİMİNDE
Maçka World Gayrimenkul İnşaat şirketi sahibi Maçkalı iş insanı Ömer Tüfekçi’nin de yer aldığı TSGİAD yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

YÖNETİM KURULU TSGİAD
Motif Kuyumculuk ve Kahraman Emlak - Rent a Car Şirket Sahibi Âdem Kahraman, Ortes Mühendislik Şirket Sahibi Savaş Şafak. Berk Yapı Şirketi Sahibi Sezgin Üstün, Maxx Yatırım Genel Müdürü Necip Akdeniz, Sancak Asansör Şirket Sahibi Barış Sancak, 3K Group Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sahibi Hasan Aydın. Kantekin Grup Şirket Ortağı Kadir Kantekin.
ERD Telefon Otomotiv Şirket Sahibi Erdal Baş, Bozkurtlar Unlu Gıda Mamülleri Şirket Sahibi Abubekir Çakır. Maçka World Gayrimenkul İnşaat Şirket Sahibi Ömer Tüfekçi, Zigana Peyzaj Mühendislik Şirket Sahibi Faruk Tekin, KAGE Otomasyon Şirket Sahibi Mustafa Karamustafaoğlu. Bayfırın Sahibi Bayram Yavuz, Sancak Güvenlik Şirket Sahibi Özgür Sancak, Sarp Turizm Şirket Sahibi Muhammet Güney, AHG Elektrik şirket sahibi Özkan Bilal Gedikli.”