TRABZON’UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

TRABZON’UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

TRABZON’UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

TRABZON’UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Trabzon’da gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda kentte yürütülen çalışmalar istişare edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı.

BAŞKAN İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYOR
Toplantıda, Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Gün, Gürcan Başar ve Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Arif Emecan da hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu, Trabzon’un sorunlarının gündeme getirildiği ve tartışıldığı toplantıya ekibiyle birlikte katılarak, istişareye verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

MMO’NUN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDILAR
Makine Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Bankoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İnşaat Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, İç Mimarlar Odası, Harita Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası ile Orman Mühendisleri Odası başkanları ve temsilcileri katıldı. 

TRABZON’DAKİ ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
İl Koordinasyon Kurulu üyeleri Trabzon’la ilgili tespit ettikleri sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Başkan Zorluoğlu’na bilgi verdi. Zorluoğlu da şu an yapımı devam eden ‘Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Zorluoğlu ayrıca başta Akçaabat ve Of olmak üzere ilçelerde yapılması düşünülen çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu. 

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Uzun süren toplantıda yapılan değerlendirmeleri dikkatle dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu; “Belediye Başkanı seçilmeden önce de göreve geldikten sonra da istişareye verdiğim önemi her platformda dile getirdim, getirmeye devam edeceğim. Çalışmalarımızı ben değil biz anlayışıyla ve ortak aklı ön plana çıkararak sürdürüyoruz. Hepimiz Trabzon’u daha gelişmiş ve düzenli bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Bu noktada siz değerli İl Koordinasyon Kurulu üyelerimizin, sevgili oda başkanlarımızın ve yöneticilerinin fikirleri bizler için çok önemli. Şehir adına yapılan bu toplantıları çok önemsiyorum ve 2 ayda bir katılmak istediğimi şimdiden belirtmek istiyorum. Daha yaşanabilir bir Trabzon için el ele vererek güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.