TRABZON’UN REFAHINI ARTIRACAĞIZ

TRABZON’UN REFAHINI ARTIRACAĞIZ

TRABZON’UN REFAHINI ARTIRACAĞIZ

TRABZON’UN REFAHINI ARTIRACAĞIZ 

Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç; “Trabzon’un refahını ve gelişmişlik düzeyini artıracağız.” 

Ortahisar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Cumhur İttifakı Teşkilat buluşmasında değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı Trabzon’da tek yürek oldu, toplantıda konuşan Başkan Genç, raylı sistem dâhil birçok projeye değindi.

TRABZON’U LİDER ŞEHİR YAPACAĞIZ
Başkan Genç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde alacakları rekor oyla Trabzon’u şampiyon yapacaklarını ayrıca yatırım, üretim, istihdam ve ulaşım noktasında da birçok projeyle Trabzon’u refahı ve gelişmişlik düzeyi yüksek bir şehir haline getireceklerini söyledi. 
Ortahisar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanmaları halinde Trabzon’u lider şehir yapacaklarını söyledi. Cumhur İttifakı Teşkilat buluşmasında konuşan Başkan Genç, raylı sistemden tekstil kente kadar birçok projeyi hayata geçireceklerini vurgulayarak Cumhur İttifakı olarak Trabzon’u refahı ve gelişmişlik düzeyi yüksek bir şehir haline getireceklerini belirtti. 
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milliyetçi Hareket Partisi (MP) Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç. AK Parti ve MHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları, yönetim kurulu üyeleri ve Büyük Birlik Partisi’nin önceki dönem başkan ve yöneticileri katıldı.

“ÜZERİMİZDE TÜM İNSANLIĞA DAİR SORUMLULUK VAR”
Programda konuşan Başkan Genç, şunları söyledi; “Biz Türk Milleti olarak üzerinde hem inancını hem de medeniyetinin sorumluluğu olan bir milletiz. Sıradan bir millet değiliz. Bizim üzerimizde bir sorumluluk var. Bütün insanlığa dair bir sorumluluk var. Çünkü Cenabı Allah tek din olan İslam’ı farklı bir coğrafyadan Peygamber efendimizle birlikte tüm dünyaya müşerref kıldı. Ama bayraktarlığını da Türklere nasip etti. Benim dedem Fatih Peygamberimizin sözüyle müjdelenmiştir. Biz onun torunlarıyız. Üzerimizde sorumluluk var. O Fatih ki Onun fethettiği şehrin evlatlarıyız. O Yavuz ki 26 yıl Valilik yaptığı şehrin evlatlarıyız. O Kanunu ki kılıcında hamsi figürü olan ve 17 yaşına kadar Trabzon’da yaşamış komutanın evlatlarıyız. 100 sene önce kapılarımıza dayanan Türkleri buradan Orta Asya’ya sürmeye kalkanlara karşı Çanakkale’de dimdik duran Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının torunlarıyız. Allah hepsinden razı olsun. Üzerimizde bir yükümlülük var.”

18’DE 18 YAPACAK SEÇİM ZAFERİMİZİ BÜYÜKŞEHİRLE TAÇLANDIRACAĞIZ
“Şu anda aynı emperyal güçler yine başımızda. Rusya’sı da aynı Amerika’sı da aynı. Birbirlerini aratmıyorlar. Rahmetli Özal’ın sözünü çok iyi hatırlıyorum. 21. Asır Türklerin asrı olacaktır demişti. O 21. Asır hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde hem de bilge lider Devlet Bahçeli’nin sayesinde Türkler yeniden ayağı kalktı. Yeniden şahlandı ve 21. Yüzyıl Türklerin asrı olacak. Tam bağımsız Türkiye idealimiz var.”diyen Genç, sözlerini şöyle sürdürdü; 
“O nedenle tarihin bu zaman kesitinde bunu sorumluluğu bihakkın gördük. Sorumluluklarımızı yerine getirebilmek için daha çok çalışacağız. Daha çok üretmemiz lazım. Şu anda yerel bir seçimin arifesindeyiz. İnşallah Cumhur İttifakımızın adayları olarak hem 18’de 18 yapıp hem de Büyükşehir belediyemizle seçimi taçlandırarak yolumuza devam edeceğiz. Bunu için hazırız, kararlıyız.
Bunu yaparken Cumhur İttifakını da sadece bir siyasi ittifak olmaktan öte ‘Tam Bağımsız Türkiye’ yolunda bu gayretle beraber kuran ve bugüne kadar bu ittifakın hakkını layıkıyla yerine getiren iki liderimize karşı da üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Çok çalışacağız ve başaracağız. Çalışana Allah nasip ediyor zaten. İnşallah bu kadim topraklara, doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız, çocukluğumuzun ve gençliğimizin gelip geçtiği bu güzel topraklara daha güzel hizmetler vermeyi de Allah bize nasip etsin. Bu hizmetler için de kararlıyız.”

TRABZON’UN REFAHINI VE GELİŞMİŞLİK DÜZEYİNİ ARTIRACAĞIZ
Trabzon’un refah ve gelişmişlik düzeyini artıracak çalışmalar ortaya koyacaklarını belirten Ahmet Metin Genç; 
“Ergin Aydın kardeşimle birlikte 1 Nisan’dan itibaren şehrimize güzel hizmetler yapacağız. Bir taraftan Raylı Sistemle uğraşacağım, diğer taraftan Gülcemal Projesiyle uğraşacağım. Bunlar bekleniyordu. Sanayi Sitelerimizin nakliyle uğraşacağız, bütün bu hizmetleri yapabiliriz. 4 tane Organize Sanayi Bölgemiz var. Şu anda çalışmalarına başlanan ve kadınlarımıza istihdam sağlayacak olan bir Tekstil Kentimiz var. Bunu da takip edeceğiz. Ama bütün bunları yapmak için 31 Mart seçimlerinden şampiyon bir rey ile çıkmak istiyoruz.
Seçimlerin sonuçlarından asla şüphemiz yok. Ama siyaset arkasında güç ister. Bu gücü 31 Mart itibari ile arkamıza alırsak büyük işlerimiz başta olmak üzere Ankara’ya gittiğimizde bir talebimiz varsa hepsini alıp şehrimize hizmet edeceğiz. Sizden alacağımız güçle gece demeden gündüz demeden çalışacak şehrimizi; standardı yüksek, refahı yüksek gelişmişlik düzeyi yüksek, yaşama sebebini artırdığımız daha güzel ve mutlu bir Trabzon haline getireceğiz. Bunu beraber başaracağız.” ifadelerine yer verdi.