TRABZONSPOR MEDİCAL PARK ? GALATASARAY ODEABANK MAÇI KARNAVAL HAVASINDA GEÇTİ

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK ? GALATASARAY ODEABANK MAÇI KARNAVAL HAVASINDA GEÇTİ

BİLYONER.COM HAFTANIN MAÇI´YLA TRABZON´DA BASKETBOL ŞÖLENİ YAŞANDI

B

 

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK ? GALATASARAY ODEABANK MAÇI KARNAVAL HAVASINDA GEÇTİ

 

LYONER.COM HAFTANIN MAÇI´YLA TRABZON´DA BASKETBOL ŞÖLENİ YAŞANDI

 

 

Türkiye´nin öncü elektronik şans oyunları platformu Bilyoner.com´un, Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliği ile Spor Toto Basketbol Süper Ligi´nde her hafta bir karşılaşma ?Bilyoner.com Haftanın Maçı? adı altında oynanıyor. Parkenin coşkusunun Trabzon´a taşındığı ?Bilyoner.com Haftanın Maçı? bu hafta Trabzonspor Medical Park ? Galatasaray Odeabank arasında oynandı. Salonu dolduran binlerce Trabzonlunun izlediği karşılaşmada Galatasaray Odeabank, rakibi Trabzonspor Medical Park´ı 80-73 mağlup etti.

 Anadolu illerinde Türk basketbol marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlayan Bilyoner.com´un Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) işbirliği ile hayata geçirdiği ?Haftanın Maçı´ Trabzonspor Medical Park ? Galatasaray Odeabanktakımları arasında, Hayri Gür Spor Salonu´nda oynandı. Salonu dolduran yüzlerce Trabzonlunun izlediği karşılaşmada Galatasaray Odeabank, rakibi Trabzonspor Medical Park´ı 80-73 mağlup etti.

 TRABZON´DA BİLYONER.COM COŞKUSU

 Basketbol coşkusunun Trabzon´a taşındığı ?Bilyoner.com Haftanın Maçı´ konseptiyle oynanan karşılaşma öncesi Bilyoner.com bando takımı çaldığı şarkılarla taraftarları salon önünde karşılayarak keyifli anlar yaşattı. Maça gelen taraftarlara Bilyoner.com ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) logolu atkılar ve tişörtler hediye edildi. Ev sahibi takım için tasarlanan atkı ve tişörtlerle taraftarlar, takımlarının sahaya gelmesini beklerken bu keyifli atmosferin tadını çıkardı. Maçın devre arasında tekrar sahne alan bando takımının çaldığı ?İzmir Marşı´na tüm taraftarlar hep bir ağızdan eşlik etti. Salonu dolduran Trabzon taraftarları arasında yapılan sürpriz yarışma da, büyük bir çekişme yaşanırken yarışmayı kazanan taraftara, Trabzonspor Medical Park´lı basketbolcuların imzaladığı basketbol topu hediye edildi.

 BİLYONER.COM KIZLARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

 Molalarda, periyot aralarında ve devre arasında sahne alan Bilyoner.com dans ekibi, yaptıkları dans ve gösterilerle salonu dolduran basketbolseverlere keyifli anlar yaşattı. Salonu dolduran yüzlerce kişinin büyük ilgi gösterdiği Bilyoner.com dans ekibi taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

 Türk basketbolu için oldukça önemli bir adım olan ?Bilyoner.com Haftanın Maçı? konseptinin hedefi, basketbolun bir spor müsabakası olmanın ötesinde 7´den 70´e tüm izleyicilerin keyifli zaman geçirebilecekleri bir etkinlik olarak görülmesi ve böylelikle basketbola olan ilginin giderek daha da yukarılara taşınması.