Trabzonlular da Paşa Döner’le tanıştı

Trabzonlular da Paşa Döner’le tanıştı

Trabzonlular da Paşa Döner’le tanıştı

Trabzonlular da Paşa Döner’le tanıştı

  • Tavuk budundan gelen lezzet

Türk döner imajını farklı bir boyuta taşıyan ve sadece tavuk but eti kullanarak sağlıklı ve katkısız menüleriyle ön plana çıkan Paşa Döner, lezzetini son olarak Trabzon’a taşıdı. oldukça coşkulu geçen açılışta konuklara kaşarlı dürüm ve ayran ikram edildi.

Sadece tavuk but etini özel bir sosla harmanlayarak lezzet tutkunlarının beğenisine sunan Paşa Döner, yeni şubesini Trabzon’da açtı. Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği şube açılışında konuklara, kaşarlı dürüm ve ayran ikram edildi. Trabzon’da açılan yeni şube ile Paşa Döner, yurt içindeki şube sayısını162’yeçıkardı.

6 farklı baharatla hazırlanan sosun tavuk buduyla sihirli birleşimi

Ülkemizde döner sektörünün yüzde 70’ini tavuk, yüzde 30’unu et dönerin oluşturduğunu söyleyen Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan, sektörün en önemli sorununun merdivenaltı üretim olduğunu kaydetti. Gıda sektöründe sağlık ve hijyenin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Çalışkan, üretim parkurları hakkında bilgi verdi. Bütün döner çeşitlerinin tavuk but etinden yapıldığını, kullanılmak üzere paketlenen bütün ürünlerin el değmeden hijyenik şartlarda oluşturulduğunu söyleyen Çalışkan,10 yıl gibi kısa bir sürede yediden yetmişe herkesin beğendiği ve güvenle tükettiği bir fastfood markası haline gelmenin ardında, bu disiplin ve anlayışın yattığını anlattı. Türk tavuk dönerinin yurtdışındaki en büyük ve önemli temsilcisi olmak istediklerini de dile getiren Çalışkan, şunları kaydetti: Markamızın temel felsefesi; kalite, güven ve istikrar üzerine kurulu. Bugün; 3.000m² kapalı alanda günlük 15 ton döner üreten bir tesise sahibiz. Aynı zamanda İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasındaki geniş lojistik depolama alanımızla İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde 160’ın üzerinde farklı noktaya ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Üretim kapasitesi ve satış hacmi göz önüne alındığında şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Türkiye’de sektör lideriyiz. Sektörde farklı olmalıyız, diye çıktığımız yolda sadece tavuk budundan ürettiğimiz dönerle farklı olmayı başardık. Yediden yetmişe beğenilen ve güvenle tüketilen bir fastfood markası olduk. ”

Kullanılan butları ‘Balıkesir’ bölgesinde bulunan üreticilerden tedarik eden ve ürünleri helal sertifikalı olan Paşa Döner’in menüsünde, 6 farklı baharat kullanılarak hazırlanan özel sosun tavuk buduyla sihirli buluşması sonucu ortaya çıkan 11 farklı çeşit bulunuyor. Mükemmel lezzetin sırrı ise butların 24 saat sosta bekletilerek marine edilmesinde yatıyor.

Paşa Döner hakkında:

Dönersan Döner Gıda A.Ş’ninmütevazi bir imalathanede başlayan lezzetinin hikayesi, Paşa Döner markasının oluşumuna da zemin hazırladı.  Paşa Döner 2009 yılında ilk şubesini İstanbul’da açarak şubeleşme serüvenine başladı. Farkını, sadece tavuk but eti kullanarak ve etleri hazırladığı özel sosunda marineederek  ortaya koyan Paşa Döner, tavuk dönerde lezzetin kapılarını aralıyor. Sadece tavuk but etinden hazırladığı; sağlıklı, hijyenik, doyurucu ve protein kaynağı olan tavuk dönerin en lezzetli halini 140’ı İstanbul’da 22’si Anadolu’da olmak üzere toplam 162 şubesinde tüketicileriyle buluşturuyor. Franchise şubeleşme modelini benimseyen Paşa Döner, bugün; 3.000m² kapalı alanda günlük 15 ton döner üretimi yapıyor. Geleneksel Türk dönerini farklı bir boyuta taşıyan, yüzde  100 tavuk budundan döneri ilk kez üreten Paşa Döner, oluşturduğu 1.500m² -40, -18 ve 0 derece soğuk zincir lojistik sistemi ile İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde 160’ın üzerinde farklı noktaya lezzetini  ulaştırıyor.