TRABZON’DA TUR ARAÇLARI İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

TRABZON’DA TUR ARAÇLARI İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

Trabzon’da tur araçları için önemli bir gelişme yaşandı. Tur araçlarının trafikte aksamaya neden olmayacakları 7 indirme – bindirme noktası belirlendi.

TRABZON’DA TUR ARAÇLARI İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME 

Trabzon’da tur araçları için önemli bir gelişme yaşandı. Tur araçlarının trafikte aksamaya neden olmayacakları 7 indirme – bindirme noktası belirlendi. 

Trabzon’da seyahat acentelerine ait tur araçlarının şehir merkezinde misafirlerini indirebilecekleri ve alabilecekleri yerler belirlendi. 

TUR ARAÇLARINA BÜYÜK KOLAYLIK! 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, oda olarak başlattıkları çalışmalar sonucunda şehir merkezi ve yakın noktalarda tur araçlarının indirme – bindirme yerleri ve depolama alanının belirlenmesinin önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek, cezai işleme ve trafikte aksamaya neden olmamak için belirlenen bölgelere herkesin uymasını istedi.

“ÜYELERİMİZDEN GELEN TALEP SONUCU GİRİŞİMLERDE BULUNDUK” 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, seyahat acentelerinden gelen yoğun talepler sonucunda Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişimlerde bulunduklarını belirterek; “Seyahat acentelerimizin tur araçlarının şehir merkezi ve yakın yerlerde misafirlerini indirmesi için Ulaştırma Dairesi ilgili arkadaşlarımızla koordineli olarak çeşitli yerler ve depolama alanı belirledi. Seyahat acentelerimiz Tur Araçları İndirme Yeri tabelası olan yerlerde misafirleri indirip alacak. Böylece son zamanlarda çok fazla olan cezai işlemlerin önüne geçilmiş ve şehirdeki trafiğin aksamasına da mahal verilmemiş olacağına inanıyorum. Ayrıca yeni bazı yerlerin indirme alanı olarak belirlenmesi için de girişimlerimiz sürüyor.” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen Tur Araçları İndirme Yerleri şöyle; 

1-Yavuz Selim Bulvarı, Eski Baro Binasının karşısı. 
2-Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant), Kiler Market Karşısı- Edwars Cafe önündeki cep. 
3-Devlet Sahil Yolu Caddesi, Funda Otel yol ayrımındaki üst geçidin altı. 
4-Devlet Sahil Yolu Caddesi, İmperial Hastanesi’nin 50 metre ilerisi. 
5-Hamamizade Kültür Merkezi Önü. 
6-Meydan Parkı batı bölgesi eski BAĞKUR Binası önü (Beyaz Döviz önü)
7-Moloz otobüs durağı (Balıkhane önü)

ESKİ FUAR ALANI DA DEPOLAMA ALANI OLDU 
Alınan karar uyarınca Yenimahalle sahil kesiminde Diş Hastanesi karşısında bulunan eski fuar alanında da turizme yönelik araçların depolanabileceği belirtildi. Şehir içindeki trafik sıkışıklığına mahal vermemek için indirme – bindirme yerlerine depolama alanından gidilebileceği vurgulandı.