TRABZON'DA MİSAFİR EDİLEN DEPREMZEDE SAYISI BELLİ OLDU

TRABZON

TRABZON'DA MİSAFİR EDİLEN DEPREMZEDE SAYISI BELLİ OLDU

TRABZON'DA MİSAFİR EDİLEN DEPREMZEDE SAYISI BELLİ OLDU 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara yardımlar devam ederken Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede yaptığı faaliyetlerde anlatıldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün yapılan toplantısında deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Vekili Atilla Ataman, bölgede barınma, sıcak yemek, cenaze hizmetleri, alt yapı ve temizlik faaliyetlerinde bulunulduğuna dikkat çekti. 

16 BİN DEPREMZEDE KONAKLIYOR 
Ataman, Trabzon’da ise şu anda ise 16 bin depremzedenin konaklanmasının sağlandığını ifade ederek; “Trabzon’da yaklaşık kayıtlı 16 bin depremzedenin konaklaması sağlanmaktadır. Bunun içinde kayıtsız olanlar yok. Akrabalık, asker arkadaşı, esnaflık itibariyle kayıtsızlar yok. Kayıtlı olarak Trabzon’da 16 bin depremzede var” dedi. 

YARDIMLAR İLK GÜNKÜ GİBİ DEVAM ETMELİ
Ataman; “Ülkenin gündemi ne olursa olsun, bizim gündemimizde ve siyasi anlayışımızda deprem hiç çıkmamalı. Yardımlar ilk gündeki gibi devam etmeli. Belediye başkanlarımız bölgeye gidiyor. Yardımların sürdürülebilir olması önemli. Türkiye bu işin üstesinden Allah izin verirse gelecektir” şeklinde sözlerini bitirdi.