TRABZON’A DEV TESİS

TRABZON’A DEV TESİS

TRABZON’A DEV TESİS

TRABZON’A DEV TESİS

Trabzon’un merkez ilçesi Ortahisar’a bağlı Bulak Mahallesi’nde yapımı süren dev tesise Değirmendere Vadisi’nde hizmet veren birimler taşınacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Bulak Mahallesi’nde yapımı devam eden Büyükşehir Belediyesine ait tesiste incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU BİLGİLENDİRDİLER
Başkan Zorluoğlu’na inceleme sırasında Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar, daire başkanları ve şantiye sorumluları eşlik etti. Yeni terminalin yapılacağı Değirmendere Vadisi’nde hizmet veren birimlerin taşınacağı Bulak şantiye sahasında denetim yapan Başkan Zorluoğlu, ilgililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. 

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Denetimlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu; “Bulak Mahallemizde yapımına başladığımız belediyemize ait tesiste çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Toplam 170 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 100 dönüm kullanım alanımız olacak. Çalışmalarımız tamamlandığında; Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımızın tamamı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım, Park ve Bahçeler ve Çevre Koruma ve Kontrol daire başkanlıklarımızın ilgili birimlerinin bir kısmı bu alana taşınacak. Yine İtfaiye Dairesi Başkanlığımızın merkezi burada olacak.

BÜTÜN BİRİMLER BURAYA TAŞINACAK
Büz ve beton üretim tesisi, bitüm stok tankları da buraya getirilecek. Makine İkmal atölye sahası için şu ana kadar 1’inci kısmın alan düzenlemelerinde 50.000 m3 toprak reglajı, 12.000 m3 taş istinat duvarı, 30.000 m3 alt temel dolgusu ve 250 metre dere ıslahı yapılıyor. Aynı zamanda eski taş ocağı olan alanın ıslah çalışmaları da devam ediyor. Tesisimiz hizmete girdiğinde teknik birimlerimiz daha derli toplu bir görünüme kavuşacak ve çalışmalarını daha rahat şekilde yapabilecekler.” ifadelerini kullandı.