TRABZON TURİZMİ MASAYA YATIRILDI

TRABZON TURİZMİ MASAYA YATIRILDI

Trabzon TSO’da, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan, TTSO turizm meclis ve meslek komitesi üyelerinin katılımıyla bir toplantı yapıldı

TRABZON TURİZMİ MASAYA YATIRILDI 

Trabzon TSO’da, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan, TTSO turizm meclis ve meslek komitesi üyelerinin katılımıyla bir toplantı yapıldı. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), başta Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan,  turizmle ilgili meclis ve meslek komitesi üyeleri, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ile TTSO yönetiminin iştirak ettiği toplantıya ev sahipliği yaptı. 

TRABZON TURİZMİ DEĞERLENDİRİLDİ 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında (TTSO) düzenlenen Turizm Değerlendirme Toplantısında sezon öncesi yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantıya Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Şadan Eren, Kültür ve Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan, TTSO yönetim kurulu üyeleri, turizmle ilgili meclis ve meslek komitesi üyeleri, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ve diğer ilgililer katıldı.

TALEPLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULDU 
Toplantıda sektör temsilcilerinin yeni turizm sezonu öncesi talepleri ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı turizme yönelik çalışmalarla ilgili Trabzon ValisiAziz Yıldırım’a yönelik bir sunum gerçekleştirildi.