Trabzon “Sıfır Atık Kütüphane'sinde” Türkiye Şampiyonu

Trabzon “Sıfır Atık Kütüphane

Trabzon “Sıfır Atık Kütüphane'sinde” Türkiye Şampiyonu

Milli Eğitim bakanlığı “Sıfır Atık Kütüphanesi” verilerini açıkladı, Trabzon 133 Kütüphane ile Türkiye şampiyonu

Trabzon “Sıfır Atık Kütüphanesi’nde” Türkiye Şampiyonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan "Sıfır Atım kütüphanesi" projesi kapsamında 133 kütüphane ile Trabzon Türkiye birincisi olurken en yakın il olan İstanbul’a 97 fark attı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Milli Eğitim bakanlığı, okullarda geri dönüşüm bilinci oluşturmak amacıyla Ekim 2021’de başlattığı ve Şubat 2022’de tamamlanan "Sıfır Atık Kütüphanesi" projesi kapsamında 133 kütüphane ile Trabzon Türkiye birincisi olurken,. 36 kütüphane ile Türkiye ikincisi olan İstanbul iline 97, 28 kütüphane ile üçüncü olan Mersin iline 105 fark attı.

 

 

MÜDÜR FETTAHOĞLU’DAN TEŞEKKÜR

                       

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı günden beri ortak akılla hareket etmeyi kendine ilgi edinen ve saha çalışmalarına büyük önem veren Müdür Burak Fettahoğlu, okullarda motivasyonu üst düzeyde tutma çalışmalarının kısa sürede karşılığını aldı.

 

‘Sıfır Atık Kütüphane’leri’nin açılışlarına bizzat gerçekleştiren Müdür Fettahoğlu, “Türkiye’de en fazla ‘Sıfır Atık Kütüphanesi’ne sahip olan il olmanın gururunu bizlere yaşatan bütün meslektaşlarıma, öğrencilerime ve velilerime canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.