TRABZON ŞANTİYEYE DÖNDÜ

TRABZON ŞANTİYEYE DÖNDÜ

TRABZON ŞANTİYEYE DÖNDÜ

TRABZON ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Büyükşehir Belediyesi, yapımı devam eden projelerin kısa sürede tamamlanması için sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çeviriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yapımı devam eden projelerin en kısa sürede tamamlanması noktasında, sokağa çıkma kısıtlamalarında da hız kesmeden çalışma yürütüyor.

BÜYÜKŞEHİR ŞANTİYELERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirmeye devam ediyor.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı şantiyeleri ve ekipleri, hafta sonu boyunca İskenderpaşa otoparkının yıkımı, Sporcu Yetenek ve Performans Merkezi, Millet Bahçesi buz pateni ve kaykay pisti. Yalıncak Plajı, Kadınlar Hali ve gasilhane, yeni ulaşım binası, Pelitli ve Fatih taksi durakları ile birlikte Arsin Kuran Kursu, Akçaabat Konukevi, Maçka Altındere Vadisi Sosyal Tesisi, Çayırbağı mescit ve tuvalet inşaatlarının yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Ayrıca yeni otogar inşaatı için de şantiye alanı oluşturularak çevre duvarlarının örülmesi çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı şantiyelerde 390 personel görev yaparken, denetimler için de 30 kontrol mühendisi görevlendirildi.

AMACIMIZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR TRABZON
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan  sokağa çıkma kısıtlaması süresince gerekli önlemleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz verdiğimiz projelerimizi en hızlı şekilde tamamlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda ekiplerimiz, yapımı devam eden tüm projelerimiz için hafta sonu boyunca da mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma yürütmektedir. Daha yaşanılabilir bir Trabzon için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza evlerinde kalarak tedbirlere uydukları için teşekkür ediyoruz. Kurallara uyarak bu zor sürecin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.” ifadeleri kullanıldı.