TRABZON SAĞLIK ÜSSÜ

TRABZON SAĞLIK ÜSSÜ

TRABZON SAĞLIK ÜSSÜ

TRABZON SAĞLIK ÜSSÜ 

Ortahisar Belediyesi ile Özel 7M Hastanesi arasında imzalanan protokolle belediye personeli hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak! 

Ortahisar Belediyesi ile Özel 7M Hastanesi arasında belediye personelinin hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmasına yönelik protokol imzalandı. 

İMZALAR BİRLİĞE ATILDI 
Ortahisar Belediyesi ile Özel 7M Hastanesi arasında belediye personelinin hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmasına yönelik protokol imzalandı. Protokolü, Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç ile Akçaabat Özel 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Erol Öztürk imzaladı. Hastane Müdürü Haşim Birol Tekin ile Hastane Müdür Yardımcısı Özlem Keleş de imza töreninde hazır bulundu. 

ORTAHİSAR BELEDİYESİ PROKOLDEN MEMNUN 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un önemli sağlık kurumları arasında yer alan Özel 7M Hastanesiyle protokol imzalanmasından dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi.

“TRABZON SAĞLIK ÜSSÜ”
Özel 7M Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini ileten Başkan Genç; “Trabzon sahip olduğu kamu ve özel sektör hastaneleriyle sağlık üssü olma yolunda hızla ilerliyor. Şehrimizin önemli hastanelerinden olan 7M Hastanesi bugüne kadar nitelikli hizmetleriyle hastaların şifa bulmasını sağladı. Belediye personelimizin de bu imkânlardan yararlanmasını istedik ve 7M Hastanesi’yle bu protokolü imzaladık. Özellikle içinde bulunduğumuz bu süreçte sağlık her şeyin başı… Tabi ki hiçbir personelimizin, çalışanımızın hasta olmasını istemeyiz. İnşallah hastanelere gitmelerine de gerek kalmaz. Ama hasta olduklarında bu indirim imkânından bir yıl sürüyle yararlanacaklar. Bir kez daha protokolümüzün hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

SAĞLIK HİZMETLERİ TOPLUMUN GENELİNE YAYILACAK 
Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Erol Öztürk ise 7M Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinin toplumun geneline yayılması için imzalanan protokolün önemli olduğunu belirterek, Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.
Protokol kapsamında Ortahisar Belediyesi personelleri ve 1. derece yakınları (eş, çocuk, anne, baba) 7M Hastanesi’nden muayene ve tetkiklerde yüzde 20 indirimli, ameliyatlarda yüzde 10, müşteri cari işlemlerinde ise yüzde 5 indirimli olarak yararlanacak. Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 1 yıl geçerli olacak.