TRABZON SAĞLIK TURİZMİNİN YOL HARİTASI BELLİ OLDU

TRABZON SAĞLIK TURİZMİNİN YOL HARİTASI BELLİ OLDU

TTSO’nun desteklediği Trabzon Sağlık Turizmi projesinin 3 yıllık yol haritası belirlendi.

TRABZON SAĞLIK TURİZMİNİN YOL HARİTASI BELLİ OLDU 

TTSO’nun desteklediği Trabzon Sağlık Turizmi projesinin 3 yıllık yol haritası belirlendi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında İhtiyaç Analizi faaliyeti tamamlandı. 

3 YILLIK YOL HARİTASI BELİRLENDİ 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, hedef pazarlar ve diğer konularla ilgili önemli bilgilerin elde edildiği ihtiyaç analizi faaliyetiyle sağlık turizmi projesi kapsamındaki 3 yıllık yol haritasını belirlediklerini söyledi.
TTSO tarafından yürütülen ve Ticaret Bakanlığı’nın HİSER projeleri kapsamında desteklediği Trabzon Sağlık Turizmi Projesinin İhtiyaç Analizi Değerlendirme Toplantısına TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, HİSER projesi kapsamındaki hastaneler ile sağlık kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

HEDEF PAZARLAR KONUŞULDU 
Toplantıda ihtiyaç analizi çalışmaları boyunca elde edilen sonuçlar katılımcılara aktarıldı. Business Factory ekibinden Oğuzhan Acar ve Fatih Saraç, Trabzon'da sağlık turizmi faaliyeti gerçekleştiren ve proje içerisinde yer alan firmalara başarı endeksleri ve hedef pazarlar hakkında bilgiler verdi. Suudi Arabistan, Azerbaycan, Almanya gibi pazarların Trabzon için hedef pazarlar olduğunu vurgulayan uzmanlar ayrıca firmaların ilerlemesi için yapmaları gerekenler hakkında da görüşlerini sundu.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, ihtiyaç analizi çalışmasıyla Sağlık Turizmi Projesi kapsamında yapılacak olan eğitim, danışmanlık ve yurt dışı pazarlama faaliyetleriyle ilgili 3 yıllık yol haritasının oluşturulduğunu ifade ederek, “Trabzon’un Türkiye’nin önemli sağlık turizmi merkezlerinden biri yapma hedefiyle yola çıktık ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.