TRABZON SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ZİRVEYE OYNUYOR

TRABZON SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ZİRVEYE OYNUYOR

TRABZON SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ZİRVEYE OYNUYOR

TRABZON SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ZİRVEYE OYNUYOR

Özel Trabzon 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

Özel Trabzon 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE BÜYÜK BİR ATILIM VAR
900 Yataklı olarak yapılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesi’nin Trabzon sağlık turizmine büyük bir artı getireceği konuşulurken, Büyükşehir geneline yayılmış irili ufaklı onlarca hastane de bu tezi doğrular nitelikte.
Öyle ki, Trabzon’daki onlarca devlet hastanesinin yanında üniversite ve özel hastanelerin sayısındaki artışın Trabzon sağlık turizmine büyük oranda katkı sağlaması bekleniyor.
Bunlardan biri olan ve Özel Trabzon 7M Hastanesi yönetimi, Trabzon iş dünyasının merkez üssü TTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.


SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMLAR DİKKAT ÇEKİYOR
Özkurt, hastanenin çalışmaları hakkında Hacısalihoğlu’na bilgi verdi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da bölgenin sağlık merkezi konumunda bulunan Trabzon’da sağlık konusunda yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, 7M Hastanesi heyetine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sırasında TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’na yönelik bilgilendirmede 7 M Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı Ocak ve 7 M Hastanesi Hastane Genel Müdürü Ömer Fatih Özkurt da hazır bulundu.