TRABZON OBM'DE TATBİKATLAR TAMAMLANDI

TRABZON OBM

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünde, ilimiz genelindeki ormanlık alanlarda yapılan tatbikatlar tamamlandı.

TRABZON OBM'DE TATBİKATLAR TAMAMLANDI 

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünde, ilimiz genelindeki ormanlık alanlarda yapılan tatbikatlar tamamlandı. 

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, aralarında Maçka Orman İşletme Müdür, Müdür Yardımcıları, Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarının da yer aldığı tatbikatlarda ter döktü. 

AKSAKLIKLARIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLECEK
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nde 2023 yılı hizmet içi eğitim kapsamında damga ve üretim ile ormanların gençleştirilmesi, yetiştirilmesi ve bakımı gibi uygulamalarda bilgileri tazelemek, değişen mevzuatları daha iyi kavrayabilmek ve yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçebilmek maksadıyla uygulamalı tatbikatlar gerçekleştirildi.

DAMGALAMA VE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI 
Bu kapsamda damgalama işlemine başlanmış ve halen devam eden bakım bölmelerinde örnek uygulamalar yapılarak damgalama işlemi bitirilmiş sahalarda sondaj mahiyetinde çeşitli kontroller yapıldı. Ayrıca sıklık bakım sahaları ile ilk aralama sahalarında örnek tatbikatlar gerçekleştirildi.

MAÇKA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ DE ORADAYDI 
Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz başkanlığında yürütülen tatbikatlara bölge müdür yardımcıları, İşletme Pazarlama, Orman Zararlılarıyla Mücadele, Ağaçlandırma ve Silvikültür, Orman İdaresi ve Planlama, Makine İkmal Şube Müdürleri ile İşletme Müdürlüklerindeki Orman İşletme Müdürleri, Müdür Yardımcıları Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı.​