TRABZON OBM YENİ BİR TESİS KAZANDI

TRABZON OBM YENİ BİR TESİS KAZANDI

TRABZON OBM YENİ BİR TESİS KAZANDI

TRABZON OBM YENİ BİR TESİS KAZANDI

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, hem zaman, hem de ekonomik tasarruf sağlayacak yeni bir sosyal tesise kavuştu.

“Mutlu insan daha fazla üretim demektir” prensibini ilke edinen Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünde çalışanlarına hem zaman tasarrufu hem de ekonomik tasarruf sağlayacak kuaför salonunu hizmete açtı.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERECEK
Açılışa Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Trabzon Orman İşletme Müdürü, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü personeli katıldı. Bölge Müdürü Yılmaz, böyle bir tesise uzun zamandır ihtiyaçları olduğunu belirterek, bunu hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

HEM TASARRUF HEM VERİM
Tesis açılışında konuşan Bölge Müdürü Emin Yılmaz; “Uzun zamandır personelimizin ihtiyacı olan böyle bir tesisin faaliyete geçmesini düşünüyorduk. Hem zaman tasarrufu sağlayacak hem de daha ekonomik olan tesisin personelimiz açısından verimli olacağı düşüncesindeyim. Yapımında emeği geçen Trabzon Orman İşletme Müdürümüz Savaş Ayvaz Beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Personelimize hayırlı olsun.” dedi.
Yapılan duaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleşti. Katılımcılara yapılan ikramların ardından program sona erdi.