TRABZON İSTEDİĞİNİ KOPARACAK 

TRABZON İSTEDİĞİNİ KOPARACAK 

TRABZON İSTEDİĞİNİ KOPARACAK

TRABZON İSTEDİĞİNİ KOPARACAK 

Meclis Başkanı Eren, iş dünyasının birlikte hareket etmesi durumunda sadece talep etmekle kalmayıp talep ettiğini de koparan bir çizgiye geleceğini kaydetti. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Kasım ayı meclis toplantısı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Toplantıda konuşan TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, iş dünyasındaki birlikteliği önemsediklerini belirtti. 
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Kasım ayı meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. 

TRABZON OLARAK YERELDE DE PAY ALMALIYIZ 
Eren, geçtiğimiz hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ağırladıklarını hatırlatarak şunları söyledi; 
“İş dünyamızın öncelikli sorunlarını kendilerine iletme fırsatı bulduk. Teknoloji yatırımları bazında ulusal düzeyde yaşanan gelişmelerden Trabzon olarak yerelde de pay alma arzumuzu kendilerine ilettik. Devlet desteği ve yüksek teknoloji yatırımına ihtiyaç duyan başta Yatırım Adası Endüstri Bölgesi olmak üzere çeşitli sanayi bölgesi kurulum taleplerimizi Sayın Bakanımızla paylaştık. Şehir gündemimizi uzunca süredir meşgul eden Güney Çevre Yolu talebimizi bir kez daha seslendirdik. İstediğimiz şehrin büyümesini sağlayan güzergâhtır.  Güney Çevre Yolunun dikey yollarla sahile bağlantısının sağlanması da çok önemlidir. Güney Çevre Yolu dikey yollarla sahile bağlandığı zaman yukarıdaki yerler de değerlenecek şehir biraz daha rahatlama imkânını yakalayacak, yeni iş ve sanayi alanları doğacaktır. 

İŞ DÜNYASININ BİRLİKTELİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, Of Ticaret ve Sanayi Odası ve Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından oluşturulan Trabzon Reel Sektör Platformu ay içerisinde yaptığı basın toplantısında 2024 Yatırım Programı öncesinde Trabzon iş dünyasının beklentilerini dile getirmiştir. İş dünyası temsilcilerimiz Sayın bakanımızın toplantısında da birlik içerisinde sorunları dile getirmiştir. 
Trabzon sorunlarının dile getirilmesi ve önem sırasına dizilerek kamuoyu oluşturulması adına bu birlikteliği çok önemsediğimizi belirtmek istiyor, katkı veren tüm kuruluşlarımıza teşekkürü şahsım ve Trabzon iş dünyası adına bir borç biliyorum. Diliyoruz ki son ayına girmek üzere olduğumuz 2023 yılından 2024 yılına geçiş ile şehrimiz Trabzon talep etmekle kalmayıp talep ettiğini koparan bir çizgiye gelecektir.”