TRABZON İŞ DÜNYASINDAN DAYANIŞMA

TRABZON İŞ DÜNYASINDAN DAYANIŞMA

TRABZON İŞ DÜNYASINDAN DAYANIŞMA

TRABZON İŞ DÜNYASINDAN DAYANIŞMA

Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin, Trabzon iş dünyasının çatı kuruluşu olan TTSO’ya ziyaretinde pandemi sürecindeki çalışmalar değerlendirildi.  

Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TSİAD) Başkanı Sırrı Eren, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

TRABZON İŞ DÜNYASINDAN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle ziyareti gerçekleştiren TSİAD Başkanı Sırrı Eren; “TTSO, derneğimiz üyelerinin nerdeyse tamamının üyesi olduğu, meslek komitelerinde, meclisinde yer aldığı çatı kuruluşumuz. Pandemi sürecinde de üyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında sürekli istişare içerisinde olduk. Sorunların yetkililere iletilmesinde odamızın yapmış olduğu katkılara teşekkür ediyoruz. Turizm çalışmamızın detaylarını da bu ziyarette paylaştık. Herkesin ayrı ayrı bir şeyleri seslendirmesi, sorunları belirlemesi yerine konunun çatı kuruluşlarımız önderliğinde, STK görüşleri alınarak bir çözüm yolu izlenmesi noktasında değerlendirmelerimizi ilettik.” dedi.

TURİZM ÇOK BÜYÜK GİRDİSİ OLAN BİR SEKTÖR!
TSİAD yönetimine çalışmaları için teşekkür eden TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da; “Bu süreçte kurumlar olarak el birliği ile çalışıldı. Cumhurbaşkanımız, Hazine ve Maliye Bakanımız ve TOBB Başkanımız başta olmak üzere devletimiz iş dünyasını destekleme adına büyük gayret gösterdi. Turizm, şehrimize çok büyük girdisi olan bir sektör! Turizmin tek elden planlanması adına sayın valimiz önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. Katkılarınız için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.