TRABZON İŞ DÜNYASI MERSİN'DE

TRABZON İŞ DÜNYASI MERSİN

Trabzon heyeti, Mersin’de Model Fabrika ve Dış Ticaret İstihbarat Merkezi uygulamalarını inceledi.

TRABZON İŞ DÜNYASI MERSİN'DE 

Trabzon heyeti, Mersin’de Model Fabrika ve Dış Ticaret İstihbarat Merkezi uygulamalarını inceledi. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) yetkililerinden oluşan heyet Mersin’de Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Model Fabrika konularında incelemelerde bulundu.

TRABZON İŞ DÜNYASI MERSİN’E ÇIKARMA YAPTI 
TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Proje Ofisi Genel Koordinatörü Cengizhan Sungurlu, DOKA uzman ve koordinatörlerinden Mehmet Sezgin ve Murat Aladağ. DKİB uzmanı Selen Akman ve Giresun Belediyesinden Ali Yılmaz’dan oluşan heyet, iyi uygulama örneklerinin incelenmesi ve yeni uygulamaların bölgemize aktarılması amacıyla Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde bir dizi incelemede bulundu.

MODEL FABRİKASI’NDAN BİLGİ EDİNİLDİ 
TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz; “Özellikle bölgemizde ve ilimizde kurulacak olan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Model Fabrika için Mersin TSO ev sahipliğinde Mersin TSO Ticari Bilgi ve İstihbarat Merkezi ve Mersin Model Fabrikasını ziyaret ederek bilgiler edindik.” dedi.
Heyet ayrıca Mersin’de bulunan Teknopark, Girişimcilik Merkezi ve Mersin TSO’nun proje ile geliştirdiği Atölye1886’yı ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Mersin Liman Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı İbrahim Küçük de ziyaret edilerek liman faaliyetleri hakkında istişarede bulunuldu.

TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, ev sahipliği nedeniyle teşekkür ederek ziyaretlerinin anısına Mersin TSO Başkan Yardımcısı Cem Bucuge’ye plaket takdim etti.