TRABZON İÇİN ÇALIŞACAĞIM

TRABZON İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Trabzon Bağımsız 1. Sıra Milletvekili Adayı Maçkalı Hüseyin Karahan,seçim çalışmalarına devam ediyor.

TRABZON İÇİN ÇALIŞACAĞIM 

Trabzon Bağımsız 1. Sıra Milletvekili Adayı Maçkalı Hüseyin Karahan,seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Trabzon Bağımsız 1 Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Karahan, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

KARAHAN,SEÇİM ÇALIŞMALARINA MAÇKA’DAN START VERDİ 
Bu çerçevede ilk olarak ilçesi Maçka’da başladığı seçim çalışmalarını Maçka’nın Atasu Mahallesinde devam ettirdi. 
Bağımsız Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Karahan, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’da ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle toplantıları, dernek ziyaretleri,işyerleri ve kahvehanelerde destek isteme gibi etkinlikler düzenleyen Karahan,Trabzon’daki ilk çalışmalarına ilçesi Maçka’dan başladı. 
Maçka’nın 68 Mahallesinde ve Trabzon’un Ortahisar dâhil diğer ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Karahan, Trabzonlu hemşehrilerine şehre katkı sunacağı konusunda vaatlerini sıralıyor. 

TRABZON VE TRABZONLULAR İÇİN ÇALIŞACAĞIM 
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Karahan, Trabzon’u karış karış geziyor. Gittiği yerlerde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Karahan, onlara seçilmesi halinde yapmayı düşündüğü çalışmalarla ilgili bilgi veriyor. 
Trabzon Bağımsız 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Karahan, Maçka Atasu Mahallesi’nde yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleri ile bir araya gelirken, seçimlerde Trabzonluların desteğine güvendiğini söyledi. 
“Maçka Atasu Mahallemiz bayrağına ülkesine sevdalı bir mahalle. Daha önceki seçim çalışmalarında her zaman yanımda oldular. Bu seçimlerde de bana destek vereceklerine inanıyorum” diyen Karahan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün bir kardeşiniz, olarak burada Atasu mahallesinin sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için bulunuyorum. Çalışmalarımı şehrin ihtiyaçlarını gözeterek yapıyorum. Bunu yaparken de, ‘şehrime ne faydam olur’ diye düşünerek hareket ediyorum.” 

TRABZON’A KATKI SUNMAK İÇİN ADAYIM 
Şehrine hep sahip çıkmaya çalıştığını kaydeden Bağımsız Milletvekili adayı Hüseyin Karahan; “Trabzon halkı kendi iradesini sandığa yansıtacak ve Trabzon bütün ezberi bozarak, Hüseyin kardeşine sahip çıkacak. Trabzon’a katkı sunmak için aday oldum. Ömrüm yettikçe Trabzonlular için çalışacağım. Şehrimizi birlikte yönetecek, sorunlarımıza çözüm bulmak için emek harcayacağız. Adil, şeffaf, hesap verebilir, anlı açık, başı dik, siyasi anlayışla herkese eşit mesafedeyim.” diyerek Trabzon halkının desteğine olan güvenini ifade etti. 
Ali TİRİTOĞLU