TRABZON DSİ’NİN FOTOĞRAFÇISINA ÖDÜL!

TRABZON DSİ’NİN FOTOĞRAFÇISINA ÖDÜL!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü personeli Murat Aydın, Araklı Çamlıktepe Taşkınında çektiği fotoğrafla, Bölge birinciliğini elde etti.

TRABZON DSİ’NİN FOTOĞRAFÇISINA ÖDÜL!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü personeli Murat Aydın, Araklı Çamlıktepe Taşkınında çektiği fotoğrafla, Bölge birinciliğini elde etti.

AFAD tarafından düzenlenen “Afetler ve gönüllülük” konulu fotoğraf yarışmasında, DSİ 22. Bölge Müdürlüğü personeli Murat Aydın, Araklı Çamlıktepe Taşkınında çektiği fotoğrafla, Doğu Karadeniz Bölgesi birincisi oldu.

ÇAMLIKTEPEDEKİ FOTOĞRAFI ÖDÜL GETİRDİ
Arama kurtarma çalışmaları kapsamında bir çocuğun kurtarılma anını fotoğraflayan Aydın, 27-30 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak Türkiye finaline gitmeye hak kazandı.
Dramatik afet fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çeken Aydın’ın Giresun Dereli taşkınında bir jandarma personeli çektiği fotoğrafta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından sosyal medya hesabında yayınlamış, o fotoğraf da daha sonra jandarma personeli hediye edilmişti.


KARADENİZ BİRİNCİLİĞİNİ DSİ PERSONELİNE HEDİYE ETTİ
Söz konusu ödül hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Murat Aydın;
“AFAD tarafından düzenlenen ‘Afetler ve gönüllülük’ konulu fotoğraf yarışmasında, Araklı Çamlıktepe Taşkınında çektiğim fotoğrafla, Karadeniz Bölgesi 1. oldum ve 27-30 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak Türkiye finaline gitmeye hak kazandım. Karadeniz Birinciliği ödülümü, taşkınlar öncesi ve sonrasında gece gündüz demeden büyük fedakârlıkla çalışan, kendi kurumum DSİ personelleri başta olmak üzere, AFAD’ın, AKUT’un, UMKE’nin, JAK’ın görünmez kahramanlarına ve Bilgi Teknolojileri Şubesindeki değerli mesai arkadaşlarıma armağan ediyorum. Çamlıktepe taşkınında hayatını kaybeden DSİ personeli Hasan Çakar başta olmak üzere, afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Allah memleketimizi afetlerle sınamasın ve bizi her türlü afetlerden korusun.” ifadelerine yer verdi.