TRABZON BASINININ ACI KAYBI!

TRABZON BASINININ ACI KAYBI!

TRABZON BASINININ ACI KAYBI!

TRABZON BASINININ ACI KAYBI!

Trabzon basınının emektar isimlerinden Harun Yavruoğlu,  yakalandığı amansız kanser hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Trabzon’dan yayımlanan Taka Gazetesi yayın danışmanı yazar, Karikatürist Harun Yavruoğlu hayatını kaybetti. 

HARUN YAVRUOĞLU’NU KAYBETTİK
Trabzon’un sevilen gazetecilerinden Yazar/Karikatürist Harun Yavruoğlu yakalandığı amansız kanser hastalığa yenik vefat etti.
Taka Gazetesi’nde yayın danışmanı olarak görev yapan Harun Yavruoğlu’nun cenazesi Akçaabat Doğanköy’de evlerinin önünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.  Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüsün yayılmasını önleme talimatları nedeniyle Yavruoğlu’nun cenazesi 14 Nisan Salı günü ikindi namazına müteakip, Akçaabat ilçesi Doğanköy Mahallesinde sadece ailesinin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN TAZİYE
Evli ve iki çocuk sahibi olan Yazar/Karikatürist Harun Yavruoğlu için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da bir başsağlığı mesajı yayımladı.
Trabzon’un sevilen gazetecilerinden, Taka Gazetesi Yayın Danışmanı Harun Yavruoğlu’nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu; “Trabzon’un çok önemli bir değeri olan gazeteci ve karikatürist Harun Yavruoğlu’nun aramızdan ayrılması nedeniyle derin üzüntü yaşıyorum. Yıllarını sanata, karikatüre ve gazeteciliğe adayan, yaptığı karikatürlerle herkesin beğenisini kazanan ve çok sayıda ödül alan Harun Yavruoğlu’nun vefatı; sanatseverleri, basın camiasını ve tüm Trabzon’u üzüntüye boğdu. Ilımlı yapısı, sevgi dolu yaklaşımı ve herkesle kurduğu iyi diyalogları ile insanların gönlünde yer eden Harun Yavruoğlu her zaman hayırla ve muhabbetle anılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Harun Yavruoğlu’na Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere, mensubu olduğu Taka Gazetesi’ne, Trabzon basın camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.
Maçka Haber Gazetesi Ailesi olarak merhum Harun Yavruoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz.