TRABZON ÜNİVERSİTESİNDEN İŞBİRLİĞİ

TRABZON ÜNİVERSİTESİNDEN İŞBİRLİĞİ

TRABZON ÜNİVERSİTESİNDEN İŞBİRLİĞİ

TRABZON ÜNİVERSİTESİNDEN İŞBİRLİĞİ

Trabzon iş dünyası, Trabzon Üniversitesi UZEM ile işbirliği olanaklarını görüşüp fikir alışverişi yaptı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) yetkilileriyle iş dünyasının kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla gerçekleştirilebilecek eğitim programları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

UZEM HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER
Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, Trabzon Üniversitesi UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kürşat Erümit, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Alper Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Temel Kösa, TTSO´yu ziyaret ederek, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Trabzon Üniversitesi UZEM´in faaliyetleri hakkında bilgi veren öğretim üyeleri, uzaktan eğitimin artık neredeyse bir zorunluluk haline geldiğini vurgulayarak, iş dünyasının kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla firmaların personellerine yönelik uygulayabilecekleri uzaktan eğitim modülleri hakkında bilgi verdi.

İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI GÖRÜŞÜLDÜ
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, özellikle hizmet sektörü başta olmak üzere personel eğitiminin birçok firmanın ihtiyacı olduğunu belirterek, işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Toplantıda daha sonra UZEM´le ilgili sunum yapıldı ve işbirliği yapılabilecek alanlar görüşüldü.