TRABZON TURİZMİNİ TANITTILAR

TRABZON TURİZMİNİ TANITTILAR

TRABZON TURİZMİNİ TANITTILAR

TRABZON TURİZMİNİ TANITTILAR

Ankara´da bu yıl 4.´sü düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´na iştirak eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon´un turizmini tanıttı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Ankara´da düzenlenen 4. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (Travel Expo Ankara) Trabzon´un tarihi ve turistik yerleriyle Coğrafi İşaretli Ürünlerini tanıttı.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİMİZ ANKARA´DA
ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen fuarda açılan stantta, kentin Coğrafi İşaretli Ürünleri tanıtıldı. Ayrıca Trabzon´daki tarihi ve turistik yerlerle ilgili de ziyaretçilere bilgi verildi. Stantta Sürmene Bıçağı ve Çarşıbaşı Keşanı reyonları da yer aldı. Ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nın kentin tanıtımı için internet ortamında yürüttüğü exploretrabzon ve onetrabzon hakkında da ziyaretçilere bilgi verildi.

TRAVEL EXPO ANKARA´YA DKİB DE KATKI VERDİ
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, DKİB Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve meclis üyelerinin ziyaret ettiği TTSO standında ayrıca kentteki otel ve restoran işletmecileri ile turizm acenteleri de yer aldı, kenti tanıtıcı broşürler dağıtıldı. Standı ziyaret edenlere fındık ve keşandan yapılan şal hediye edildi.