TRABZON, TTSO İFTARINDA BULUŞTU

TRABZON, TTSO İFTARINDA BULUŞTU

TRABZON, TTSO İFTARINDA BULUŞTU

TRABZON, TTSO İFTARINDA BULUŞTU

TTSO´nun geleneksel iftarı, Trabzon´un ileri gelenleri ile oda-borsa başkanları, STK temsilcileri, iş, sanat ve siyaset dünyası ile basın camiasını bir araya getirdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nın (TTSO) geleneksel iftar yemeği Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzonlu vekillerin katılımıyla gerçekleşti.

TRABZON BU YEMEKTE BULUŞTU
TTSO iftarına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, sivil ve askeri protokol üyeleri, TTSO´nun eski ve yeni yönetim kurulu ile meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, bölge oda-borsa başkanları ve birçok kesimden temsilciler katıldı.

HER YIL SÜRECEK BİR GELENEK
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoşgörü ile çevreye bakma zamanı olduğunu belirterek; ?Dualarımızın kabulü, masalarımızın bereketli olması dileğiyle davetimizi onurlandırdığınız için teşekkür ederiz.? dedi.
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ise; ?Odamızın uzun yıllardır yaptığı geleneksel iftar yemeğine katılımınız için teşekkür ediyorum. Allah önümüzdeki yıllarda da bir arada olmayı nasip etsin.? diye konuştu.
TTSO´nun iftar yemeği Trabzon Müftü Yardımcısı Sıtkı Kaya´nın yaptığı dua ile sona erdi.