?TRABZON SAĞLIK TURİZMİNİN GÖZDESİ OLACAK!?

?TRABZON SAĞLIK TURİZMİNİN GÖZDESİ OLACAK!?

?Doğu Karadeniz´de Sürdürülebilir Turizm İçin Sağlık Turizmi? projesinin açılış töreninde konuşan Vali Ustaoğlu; ?Trabzon Sağlık Turizminin Gözdesi Olacaktır!?

?TRABZON SAĞLIK TURİZMİNİN GÖZDESİ OLACAK!?

?Doğu Karadeniz´de Sürdürülebilir Turizm İçin Sağlık Turizmi? projesinin açılış töreninde konuşan Vali Ustaoğlu; ?Trabzon Sağlık Turizminin Gözdesi Olacaktır!?

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği´nin düzenlemiş olduğu ?Doğu Karadeniz´de Sürdürülebilir Turizm İçin Sağlık Turizmi? projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

?TRABZON ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP?
Trabzon Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonda yapılan açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Doğu Karadeniz Sağlık Turizm Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz ve sağlık turizmi temsilcileri katıldı.
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği tarafından düzenlenen ve DOKA tarafından desteklenen proje açılışında konuşma yapan Vali Ustaoğlu, sağlık turizminin önemine dikkat çekti.
Sağlık turizminin son yıllarda hızla yükselen bir trend yakaladığına vurgu yapan Vali İsmail Ustaoğlu, sağlık konusunda bir reform yaşandığını ve Trabzon´un sağlık turizminde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.

?TRABZON TURİZM VE SANAYİDE AŞAMA KAYDETTİ?
Özellikle Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin sağlık turizminde ilimize yönelik yapılacak olan hizmetlerde ciddi verilerinin olduğunu söyleyen Vali Ustaoğlu; ?Bugün geldiğimiz noktada da ilimizin en önemli sektörlerinden biri turizm diğeri ise sanayi sektöründeki ilerleyişimizdir. Özellikle sağlık sektörü dediğimiz bu sektörde ilimiz açısından da önemli çalışmalar yapılmaktadır. Bölgemiz en önemli potansiyele sahiptir. Karadeniz Teknik Üniversitemiz ülkemizin en önemli üniversitelerinden biri olma özelliğine sahiptir. Bunun bünyesinde hizmet veren Araştırma hastanemiz ve diğer özel hastanelerle birlikte verilen hizmetlerle birlikte sağlık turizminde ciddi bir yol kat etmiş bulunmaktayız.? ifadelerine yer verdi.
Vali İsmail Ustaoğlu, ülkemizin özellikle son on beş yıl içerisinde standartları yüksek hastanelerimizle birlikte sağlık sektöründe verilen hizmetlerle büyük bir çağ atladığını ifade etti.

?ŞEHİR HASTANESİ ÇIĞIR AÇACAK?
Vali Ustaoğlu, ?Bu anlamda da ilimizde de mevcut hastanelerimiz ve yapılacak olan şehir hastanemizle birlikte bölgemizi sağlık sektöründe de vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunulacaktır.? dedi.
Konuşmaların ardından, Vali İsmail Ustaoğlu´na, programa katkılarından ve desteklerinden ötürü plaket takdim edildi.