TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TTSO'DA

TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TTSO

TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TTSO'DA

TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TTSO'DA 

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Çelebi ve Eren’i ziyaret etti. 

TOBB Trabzon İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve Meclis Başkanı M. Şadan Eren ile bir araya geldi, yeni görev döneminde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI AYDIN OLDU
TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi için gerçekleştirilen seçimler sonucunda İcra Komitesi şu isimlerden oluştu; 
Başkan: Ahsen Aydın, Başkan Yardımcıları: Esra Özyazıcı, Seyyare Sungur, Sezgin Akyüz Sarı.
Üyeler: Ayşe Saral Kul, Ayşe Şenyüz, Bilge Yılmaz, Birsel Mete, Emine Yurtsever, Havva Çakıroğlu, Nagihan Uzun, Özden Saral, Sara Altınkaynak, Selma Uzunlar Nuhoğlu, Yasemin Eroğlu. 

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI SAĞLAM OLDU
TOBB Trabzon İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi için gerçekleştirilen seçimler sonucunda icra komitesi şu isimlerden oluştu; 
Başkan: Murat Uğur Sağlam, Başkan Yardımcıları: Seyfullah Tonbul, Eren Öztürk, Erham Safa Ergan, Ali Çapoğlu.
Üyeler: Yusuf Komar, Kürşat Hasan Mazlum, Murathan Koçaslan, Burak Ekici, Cihan Akyüz, Şenol Can Demirci, Mert Şahin, Emre Sarıalioğlu, Ali Yirigöz, Fahrettin Türkyılmaz. 

BAŞKAN ÇELEBİ VE TTSO YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİLER
TOBB Trabzon İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkan ve üyeleri, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışma toplantısında bir araya gelerek, yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Çelebi, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek; “Odamıza, Trabzon’a, bölgemize ve ülkemize faydalı olmak için elinizden geleni yapacağınıza inancım tamdır. Yeni projelerinize, çalışmalarınıza yönetim olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum.” dedi.
Çelebi, TTSO yönetim kurulu üyelerinden Cesur Gerigelmez’in Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde, Selami Ayyıldız’ın da Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde yönetim adına yer alacağını vurgulayarak; “Yapılacak çalışmalara hem yönetim kurulu üyelerimiz hem de odamızdaki profesyonel kadromuz destek verecek. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

MECLİS BAŞKANI EREN’E ZİYARET
TOBB Trabzon İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri başkan ve üyeleri ayrıca TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren’i de ziyaret etti. Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ın da yer aldığı ziyarette Eren, her iki kurul üyelerine de başarı dileklerini iletti.