TKDK DESTEKLERİ ANLATILDI

TKDK DESTEKLERİ ANLATILDI

TKDK DESTEKLERİ ANLATIDI

TKDK DESTEKLERİ ANLATIDI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu destekleri TrabzonSİAD üyelerine anlatıldı.

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerine özel IPARD 2 Programı 6. Başvuru Çağrı Dönemi hakkında bilgilendirme toplantısı Trabzon SİAD ofisinde gerçekleştirildi.

6. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ ANLATILDI 
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) il Koordinatörü Şansal Aydoğdu tarafından gerçekleştirilen sunuma TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren, yönetim kurulu üyeleri ve TrabzonSİAD üyeleri katıldı.
Trabzon SİAD Başkanı Eren açılış konuşmasında; ?Dernek yönetim kurulu olarak seçildiğimiz ilk gün, üyelerimizin ticari faaliyetlerine katkı sağlayacak bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğimizi söylemiştik. Bugün bunlardan bir tanesini sayın il koordinatörümüz Şansal Aydoğdu´nun katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Şansal Bey´e hem bu sunumu bizzat gerçekleştirdiği hem de şehrimiz iş insanlarının bugüne kadar TKDK desteklerinden yararlanması adına yaptığı özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

TKDK´NIN TRABZON´UN HER YERİNDE DESTEĞİ VAR
Bugün şehrimizdeki pek çok üretim tesisinde, otel ve restoranda TKDK´nın desteği var. TrabzonSİAD üyeleri de önceki desteklerden pek çok sektörde yararlandı. Önümüzdeki süreçte üyelerimizin yeni desteklerden yararlanması adına çok faydalı bir toplantı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.? şeklinde konuştu.
TKDK İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu; ? Bu güzel organizasyon için başta TSİAD başkanı Sırrı Eren olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Program kapsamındaki desteklerle ilgili kafanızdaki tüm sorulara cevap bulacağınız bir toplantı olacağını umuyorum.? dedi.
Program Şansal Aydoğdu´nun yaptığı sunumun ardından soru cevap bölümü ile sona erdi.