TGC YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

TGC YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde hafta içi yaşanan seçim heyecanı sonrasında 68 oyla seçilen Ersen Küçük, TGC´nin yeni başkanı oldu.

TGC YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde hafta içi yaşanan seçim heyecanı sonrasında 68 oyla seçilen Ersen Küçük, TGC´nin yeni başkanı oldu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde geçtiğimiz hafta içi seçim heyecanı yaşandı.

KAZANAN ERSEN KÜÇÜK OLDU
Yeni başkanını seçecek olan cemiyet üyeleri sandık başına giderken, 360 üyenin oy kullandığı seçimlerde dört aday Başkanlık için kıyasıya bir yarışa girdi.
Mevcut Başkan Yusuf Turgut´un yeniden aday olmadığı seçimlerde Ahmet Külekçi, Ersen Küçük, Halil İbrahim İleli ve Miraç Özağcı mücadele verdi.
Seçim öncesi yaptıkları konuşmalarda aday olma gerekçelerini ve projelerini Trabzon Basını ile paylaşan Başkan adayları şu ifadelere yer verdi;

AHMET KÜLEKÇİ
?Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´ne aday olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Sürekli basın kartı sahibiyim. 20 yılı doldurdum. Yazılarıma şu anda aktif olarak devam ediyorum. Trabzon basın camiasının kanaat önderlerine bize bu fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Burada kazanan cemiyet olacaktır. Kim kazanırsa kazansın onun yanında olmaya devam edeceğim.  Ciddi sorunlar var. Bizim en büyük projemiz bütün kurumları ziyaret edip birlikte ortak akılla sorunları çözmeye çalışacağız. İlk işimiz Cemiyetimizin mekân sorununu çözmek olacaktır.?

ERSEN KÜÇÜK
?Etki ve etkinliğimizi daha da artırmak için birlikte hareket etmek zorundayız. En önemli ilkemiz sevgi ve saygı olacak. Çok adaylı bir seçimle başkanımızı seçeceğiz. Kim seçilirse seçilsin herkes elinden gelen katkıyı verecek. Sorunları ve beklentileri biliyoruz. Birlikte bunları çözeceğiz. Geleceğin dünyasında yenilikçi projelerle meslektaşlarımızın varlığını sürdürmek Trabzon´un dünyada söz sahibi yapacak adımlarda basınımızı paydaş yapmak için aday oldum.?

HALİL İBRAHİM İLELİ
?Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nin her üyesinin cemiyete destek olması gerekir. Birleşmeyi beceremedik ama seçimden sonra bu birleşmeyi sağlayıp kişisel hırslarımızı bir kenara bırakıp cemiyetimiz için çalışmalıyız. Gazeteciler kendi evini nasıl sahipleniyorsa, cemiyetini de öyle sahiplenmelidir. Daha önce cemiyet binamıza şunu yapalım, şu arsayı alalım, şu bahçe yapalım derken şimdi cemiyet binamızı elimizden alacaklar diye söz ediyoruz. İşte bu nedenle birlikte olup güçlü olmalıyız.?

MİRAÇ ÖZAĞCI
?Cemiyet binasının sorununu çözeceğim. Söz veriyorum lokal kısa sürede cemiyet gündeminden sorun olarak kalkacaktır. İşsiz arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımın öncelikle medya alanında olması ve diğer sektörlerde istihdam edilmesi için çalışacağımın sözünü veriyorum. Gazetecilikten başka bir mevki elde etmek gibi bir çabam yok. Bu genel kurula tek liste halinde gidilmesi için çaba sarfettim. Ama olmadı bundan sonra olması için de çaba göstereceğim.?
                Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Kongre Merkezi´nde gerçekleşen seçimde yeni başkanı seçmek için  sandık başına giden 360 üyenin 68´inin oyunu alan Ersen Küçük TGC´nin yeni başkanı olurken listesi şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu: Asım Kemal Güner, Aydın Akdeniz, Hakan Yoloğlu, Ahmet Kamburoğlu. Ayşegül Özdoğan Yıldırım, Şakir Bostancı, Fatih Turan, Fatih Doğan.
Onur Kurulu: Faruk Ata, Cenk Altuğ Atalay, Osman Cudi Yılmaz.
Disiplin Kurulu: Ömür Ramiz Avcı, Osman Koltuk, Hacı Dursun Koçyiğit.

Üst Kurul Delegeleri: Osman Çavuşoğlu, Ergun Ata, Halil Ayyıldız.
               Öte yandan Ersen Küçük´ün 68 oy alarak başkanlığa seçildiği Trabzon Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde diğer adayların oyu şöyle oldu; Ahmet Külekçi: 61, Halil İleli: 61, Miraç Özağcı: 50.
Fatma KARAHASANOĞLU