TESOB’UN PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

TESOB’UN PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. TESOB Başkanı Kara CNC Tezgâhı hakkında bilgi aldı.

TESOB’UN PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. TESOB Başkanı Kara CNC Tezgâhı hakkında bilgi aldı. 

TESOB Başkanı Kara. “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti.

HEDİYELİK EŞYA SEKTÖRÜNE KATKI SAĞLAYACAK 
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti.Çalışmalar hakkında bilgi alan TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

CNC TEZGÂHI UYGULAMA ATÖLYESİNDE! 
TESOB’un Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) ortaklığıyla uyguladığı ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü aracılığıyla finanse edilen Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi kapsamındaki eğitimler KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümündeki Uygulama Atölyesinde devam ediyor.
TESOB Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu (İDDG) üyesi oda başkanları ve İŞKUR şube müdürleri, atölyeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kursiyerlerin ortaya çıkardığı hediyelik eşyaları inceledi.

PROJE BAŞARILI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR 
Başkan Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ifade ederek; “Kursiyerlerimiz birçok alanda eğitim alıyor. Bu projenin, büyük oranda dışa bağımlı olan turizme yönelik ahşap hediyelik eşya sektörüne büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Kursiyerlerimizin işe yerleştirilmeleri, girişimci olmaları noktasında da gerek MOBİAD gerekse İŞKUR’la ortak çalışmalar yapacağız. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.