TESOB VE TTSO'YA TEŞEKKÜR BELGESİ! 

TESOB VE TTSO

TESOB VE TTSO'YA TEŞEKKÜR BELGESİ!

TESOB VE TTSO'YA TEŞEKKÜR BELGESİ! 

İl Sağlık Müdürlüğü’nden TESOB ve TTSO'ya Teşekkür Belgesi geldi. İl Sağlık Müdürü Usta Başkan Kara ve Başkan Hacısalihoğlu’na Teşekkür Belgesi’ni elleriyle verdi.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) pandemi döneminde sağlık çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Başkanlar Metin Kara ve M. Suat Hacısalihoğlu’na teşekkür belgesi takdim etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TESOB VE TTSO’YA MÜTEŞEKKİR
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği gayrete destek veren kurumlar arasında TESOB ve TTSO’nun da olduğunu belirterek teşekkür etti.
TESOB Başkanı Metin Kara, cansiperane şekilde pandemiyle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diledi.


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK SÜRECEK
Kara; “Sağlık çalışanlarımızın bu mücadelesini boşa çıkarmamak adına tüm vatandaşlarımızın pandemi tedbirlerine uyması gerekiyor.” ifadesini kullandı.
TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da pandemide insanüstü bir gayretle görevlerinin başında olan tüm sağlık çalışanlarına minnet duyduklarını vurguladı, çalışmalara ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.