TESOB BAŞKANI KARA OF’TA

TESOB BAŞKANI KARA OF’TA

TESOB BAŞKANI KARA OF’TA

TESOB BAŞKANI KARA OF’TA 

TESOB Başkanı Kara, Of Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni Başkanı Ramoğlu ile Of Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Saral’ı ziyaret etti. 

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

KARA, İSTİŞARE YAPTI 
TESOB Başkanı Metin Kara, geçtiğimiz ay vefat eden Attila Sarıalioğlu’nun yerine göreve gelen Of Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adnan Ramoğlu ile Of Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahir Saral’la görüştü. TESOB Başkanı Kara, bugüne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. 

BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞINIZA İNANCIM TAM 
Başkan Kara; “Esnaf camiasına uzun yıllar hizmet eden Attila başkanımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Göreve gelen arkadaşlarımızın da camiamız için başarılı çalışmalar yapacağına inancım tamdır.” ifadesini kullandı.Yapılması düşünülen çalışmaların istişare edildiği ziyarette Başkan Kara’ya TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Yılmaz ve TESOB Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu eşlik etti.