TEOG SEFERBERLİĞİ!

TEOG SEFERBERLİĞİ!

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, TEOG sınavına hazırlık için başlattığı ?Öğrenci Koçluğu Projesi´ kapsamında mesai sonrası öğrencilerle velilerini evlerinde ziyaret ediyor.

TEOG SEFERBERLİĞİ!

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, TEOG sınavına hazırlık için başlattığı  ?Öğrenci Koçluğu Projesi´ kapsamında mesai sonrası öğrencilerle velilerini evlerinde ziyaret ediyor.


          TEOG sınavına hazırlık için Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü´nce başlatılan ?Öğrenci Koçluğu Projesi´ hız kesmeden devam ediyor.
Proje kapsamında mesai sonrası okul müdürleri ve öğretmenlerle birlikte öğrenci ve velileri evlerinde ziyaret eden Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, öğrencilere fayda sağlayacak değerlendirmeler yaptıklarını söyledi.

ZİYARETLER SINAVA KADAR SÜRECEK!
Bu ziyaretlerin sınava kadar devam edeceğini belirten Topal; ?TEOG sınavına hazırlık için yaptığımız ?Öğrenci Koçluğu Projesi´ kapsamında mesai sonrası okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte öğrenci ve velilerimizi evlerinde ziyaret ederek, öğrencilerimize akademik ve son derece yararlı değerlendirmeler yaptık.? şeklinde konuştu.
Proje kapsamında TEOG sınavına girecek olan öğrencilerden; Zeynep Rana Çavuş, Ebrar Hazal Canbakış ve Mehmet Can Ayar adlı öğrenciler evlerinde ziyaret edildi.
Ali TİRİTOĞLU