TELEFERİK TRABZON TURİZMİNE ÇEŞİTLİLİK KATACAK!

TELEFERİK TRABZON TURİZMİNE ÇEŞİTLİLİK KATACAK!

TELEFERİK TRABZON TURİZMİNE ÇEŞİTLİLİK KATACAK!

TELEFERİK TRABZON TURİZMİNE ÇEŞİTLİLİK KATACAK!

Beşikdüzü’ndeki teleferiğin şehir turizmine önemli katkıları olacağını söyleyen TTSO Başkanı Çelebi; “Beşikdağ Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak!”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkânlarının artırılması gerektiğini belirterek; “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.

TTSO HEYETİ BEŞİKDÜZÜ TELEFERİĞİNİ İNCELEDİ
TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’la birlikte Beşikdağ Teleferik tesisinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelebi, Beşikdağ Teleferiğinin Trabzon için önemli bir destinasyon olduğunu belirterek; “Beşikdüzü Belediyemize bu tesisi Trabzon’a kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Buradaki işletmeci arkadaşımız bazı düzenlemeler yaptı ve olumlu yönde ilerliyor. Biz de odamızdaki ilgili arkadaşlarımızla neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere tesisi ziyaret ettik.”dedi. 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ 
Turistlerin Trabzon’da daha fazla zaman geçirmesi için mutlaka bu tür noktaların artırılması gerektiğini belirten Çelebi, Sosyal tesisler ve eğlence mekânlarının sayısının artmasının hem şehir halkı hem de turistler için önemli gelişmeler olduğunu kaydetti. 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, “Beşikdağ Teleferiği de zirve noktasındaki tesislerin artırılması, konaklama imkânlarının sağlanmasıyla önemli bir çekim merkezi olacaktır. 
Odamız bünyesindeki profesyonel arkadaşlarımızla bu projenin daha ileriye nasıl taşınabileceği konusunda da çalışmalar yapacağız. Şehrimizde bu yönde olumlu gelişmeler oluyor ve oda olarak bu çalışmalara elimizden gelen desteği vereceğiz.” diye konuştu.