TELAFİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

TELAFİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

TELAFİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

TELAFİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Trabzon Maçka Halk Eğitimi Merkezinde ertelenen kurs ve telafi eğitimleri yeniden start aldı.

Maçka Halk Eğitimi Merkezi’nde yeni korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle 14 Mart 2020 tarihi itibarıyla tatil edilen kurs ve telafi eğitimleri yeniden başlatıldı.

TATİL EDİLEN EĞİTİMLERE BAŞLANDI
Dünyayı kasıp kavuran, ülkemizi de etkisi altına alan Covit-19 pandemisinden ötürü alınan tedbirler gereği ertelenen ya da farklı şekillerde yürütülen eğitim çalışmaları yeniden start alıyor. Bu doğrultuda Maçka Halk Eğitimi Merkezindeki (HEM) kurs ve telafi eğitimleri de yeniden başladı.

MAÇKA HEM’DE EĞİTİM VE ÖĞRETİM BAŞLADI
Dünyada hızla yayılan korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayat boyu öğrenme kurumlarında yürütülen eğitim faaliyetleri 14 Mart 2020 tarihi itibarıyla tatil edilmişti.
Normalleşme süreci kapsamında halk eğitimi merkezleri,  08.06.2020 tarihi itibarıyla eğitim ve öğretime (destekleme ve yetiştirme kursları hariç) yeniden başladı.

MASKE - MESAFE VE HİJYENE DİKKAT!
Konuyla ilgili açıklama yapan Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis; “Halk Eğitimi Merkezlerinde tatil döneminde yapılamayan derslere ilişkin telafi eğitimi yapılarak kursların tamamlanması sağlanacaktır.
Vatandaşlarımız; kurslarımızda maske kullanılması, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına uyulması kaydıyla eğitim faaliyetlerine katılabilecektir.” dedi.
Ali TİRİTOĞLU