?Spor Camiasına Geçmiş Olsun?

?Spor Camiasına Geçmiş Olsun?

Amatör ikinci lig takımlarından Çağlayanspor ile Esiroğluspor 27 Aralık Salı günü Çağlayan Stadında karşı karşıya geldi. Çağlayanspor maçı 3-2 kazandı

?Spor Camiasına Geçmiş Olsun?

 

?Kardeş Dediklerimiz Kalleş Çıktı?

 

 Amatör ikinci lig takımlarından Çağlayanspor ile Esiroğluspor 27 Aralık Salı

günü Çağlayan Stadında karşı karşıya geldi. Çağlayanspor maçı 3-2 kazandı

 

 

              Çağlayanspor ile Esiroğluspor maça temkinli başladı. Dostane olması gereken bir maçtı. Her iki takımda sahaya kazanmak için çıktı. Futbol; dostluk ve kardeşliktir. Esiroğluspor antrenörü Cüneyt Çolak, maçta yaşananları dile getirdi. Çolak; ?dostane oynanacak ve bitecek dediğimiz maçta tam bi rezalet vardı. Resmen tek kale oynadığımız maçta hakem faktörü ortaya çıkmaya başladı. Rakip oyuncu hemen taç çizgisinin ortasında çok sert bir müdahaleyle Esiroğluspor oyuncusunu yere düşürdü.oyuncusunun kafasını şansa duvara çarpmaktan kurtardı ve bunun sonrasında yan hakemin 2 metre yanında olan bu olaya yan ve orta hakem devam dedi. Oyuncunun ayağa kalkıp sert bir dille tepki gösterince kırmızı kart gördü. Karta itirazımız yom ama öncesi faulü neden vermiyorsun? Çocuk duvara çarpıp beyin kanaması geçirebilirdi. Hakem hataları devam edince 1 gol yedik. Eksik oynamamıza rağmen üstünlüğümüz devam etti. Ve skoru 1-1 yaptık. Birinci yarı bu skorla bitti.

         İkinci yarı çağlayan sporlu yürekli futbolcu Tuncay, oyuncum Mehmet´le girdiği mücadele sonrası oyuncumu iterek topu kazandı gol oldu. Ama o yürekli futbolcu hakeme gidip ?hocam ben gol öncesi faul yaptım´ dedi. Ama nedendir ki o hakem golü iptal etmedi. İtiraz etsek de etmedi. 10 dakika sonra futbolcular arasında tartışma çıktı. Ve iş büyümeye gidiyordu. Haliyle oraya koştuk. Ama  Çağlayanspor antrenörü Ekrem Bayrak benim boğazımı tutarak bana küfüler etti. Sonrasında olaylar tam yatıştı derken , hakem bir kırmızı benim bir kırmızı kart Çağlayasporlu oyuncuya gösterdi. Çağlayansporlu futbolcu kartı gördükten sonra bizlere küfrü etmeye başladı. Tam sahadan çıkarken bizim kulübümüze dönüp çok ağır küfürler etti. Bende tepki gösterdim. O oyuncu bana saldırdı. Ne kulüp başkanı, nede hocası, nede yöneticileri on hiçbir şey demeyip onlarda bana ve oyuncularıma saldırmaya başladı. Tam bir rezillikti. Olaylar yatıştı oyun başladı. Aslan yürekli oyuncularım bir kırmızı kart daha görerek sekiz kişi kaldığı maçta skoru 2-2 ye getirdiler. Ve çağlayan kulübü başkanın yakışmayacak şekilde bizlere Esiroğlu spor camiasına küfürler devam ediyordu. Ve son dakika golüyle maçı 3-2 kaybettik. Ama bana göre Esiroğluspor kazandı.

Kardeş dediklerimiz kalleşlik çıktı.

        Açıkçası başkanından tutun, yönetici, hocası ve oyuncularının ağır küfürlerine ve saldırılarına

maruz kalarak çok şükür sağ selim evimize döndük. Spor camiasına geçmiş olsun.?