SÖZLEŞMELİ PERSONEL EĞİTİLDİ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL EĞİTİLDİ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL EĞİTİLDİ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL EĞİTİLDİ

Trabzon’da 2020 yılında ataması yapılan sözleşmeli personel, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Dış İlişkiler, Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığınca eğitildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan sözleşmeli personel Dış İlişkiler, Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığınca “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlanma Eğitimi” kapsamında eğitildi.


MESLEĞE HAZIRLANMA EĞİTİMİ TRABZON’DA YAPILDI
Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 2020 yılında göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisleri ve orman muhafaza memurlarının göreve hazırlanmaları amacıyla Dış İlişkiler, Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığınca hazırlanan “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlanma Eğitimi” Trabzon’da yapıldı.

PERSONELİ EĞİTİMLERİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR
Eğitime, Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından Müfettiş Metin Kırcı, Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Kotil ve Murat Bitişyılmaz. Giresun Orman Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü Tuncay Dinç, eğitimci Huriye Can Eser ile 2020 yılında ataması yapılan sözleşmeli orman mühendisleri ile orman muhafaza memurları katıldı.

ORMAN KÖYLÜSÜNÜN HİZMETKÂRIYIZ
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan eğitim, açılış konuşmalarının ardından, kurum aidiyeti, kurum kültürü, orman koruma mevzuatı, sosyal medya, algı yönetimi, protokol ve Sosyal Davranış Kuralları ile Etkili İletişim konuları ile devam etti.
Eğitimde Bölge Müdürü Emin Yılmaz eğitimci Huriye Can Eser’ e hediyelerini takdim ederek, yeni başlayan personele hitaben yaptığı konuşmasında; “Sizlerin, kurumumuzda yeni göreve başlayan genç neferler olarak kısa sürede uyum sağlayacağınıza ve ormancılık faaliyetleri noktasında kurumumuza yeni bir dinamizm katacağınıza olan inancım tamdır. Bizler görevimizi yerine getirirken hem Orman Genel Müdürlüğünün birer personeli hem de hizmet ettiğimiz orman köylüsünün birer hizmetkârıyız. Bu eğitimin bu doğrultuda mesleğe ilk adımlarını atan sizlerin hem kişisel gelişim hem de mesleki anlamda faydalı olacağına inanıyorum.”  dedi.​