SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS 

Yapılandırma Kanunu hakkında iş dünyasını bilgilendiren Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı, son başvuru tarihini açıkladı: 31 Mayıs 2023! 

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve beraberindeki grup müdürleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.

ÜRETEN, VERGİSİNİ ÖDEYEREK ÇALIŞAN FİRMALARA TEŞEKKÜR 
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, üretim ve istihdam yapan, vergi ödeyen tüm TTSO üyelerine teşekkür etti. 

TTSO ÜYELERİ GENİŞ BİR TOPLANTIDA BİLGİLENDİRİLECEK 
Başkan Günçavdı; “Bildiğiniz gibi 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023. Önemli avantajlar barındıran bir yasa. Vergi ve cezaları, cezasız, zamsız ve faizsiz yapılandırma fırsatı veren imkânlar içeriyor. Bu anlamda iş dünyası temsilcilerimizin fırsatı kaçırmaması konusunda tavsiyede bulunmak istiyorum” dedi. Ziyarette ayrıca TTSO üyelerinin daha geniş bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Eren ve Çelebi, bilgilendirme toplantısının verimli olmasını umduklarını vurgulayarak, Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı ve beraberindeki heyete ziyaret nedeniyle teşekkür etti.