ŞİDDETE KARŞI ORTAK İMZA

ŞİDDETE KARŞI ORTAK İMZA

ŞİDDETE KARŞI ORTAK İMZA

ŞİDDETE KARŞI ORTAK İMZA

Milli Eğitim Bakanlığı ve HEGEM arasında imzalanan protokol ile ülkemizin yarayan kanası haline gelen şiddetle mücadele noktasında sivil bir adım atıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) ile Şiddetle Mücadele Vakfı(HEGEM) arasında "Şiddetle Sivil Mücadele" bağlamında işbirliği protokolü imzalandı.

ŞİDDETE KARŞI SİVİ MÜCADELE
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ile Şiddetle Mücadele Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adem Solak´ın imzasıyla gerçekleşen protokol ile birlikte ülkemizin son dönemde kanayan yarası  haline gelen şiddetle mücadele noktasında sivil bir mücadele başlatmak ve toplumu bu noktada duyarlı hale getirmek olarak belirlendi.

MEB ve HEGEM ŞİDDETE KARŞI BİRLEŞTİ
MEB ile HEGEM arasında imzalanan protokolün önemine değinen Sivil Mücadele Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adem Solak; ?Şiddet ile  sivil mücadeleyi ülke düzeyinde bir seferberliğe dönüştürmek zorundayız. Ateş düştüğü yeri değil, artık hepimizi yakar hale geldi.? açıklamasında bulundu.

SEVGİ-SAYGI VE HOŞGÖRÜ
Sivil Mücadele Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Akademisi Müdürü Ahmet Külekçi´de şiddetle mücadele de eğitim çok değerli olduğunu belirterek; ?Hepimizin önce kendisini sevmesini barışık içinde yaşamasını öğrenmemiz gerek. Sevgi-saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu yerde şiddet barınamaz. Çocukluktan başlayarak bunu hayatımızın temel bir ilkesi haline getirmeliyiz.? dedi.