SEYRANLIK MAHALLESİ’NE YENİ CAMİ

SEYRANLIK MAHALLESİ’NE YENİ CAMİ

SEYRANLIK MAHALLESİ’NE YENİ CAMİ

SEYRANLIK MAHALLESİ’NE YENİ CAMİ

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, hizmeti vatandaşın köyüne kadar götürürken, yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor.

Sorumlu olduğu Maçka’da yürütülen çalışmaları yerinden takip eden Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, eksiklik ve sorunları da bizzat görme şansı buluyor.

YAPILAN ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP
Bu doğrultuda Maçka ilçesi Seyranlık (Salanoy) Mahallesi’ndeki cami inşaatını da inceleyen Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, bir engel çıkmazsa inşaatın dört ay içerisinde bitip beş ay içerisinde de Caminin açılışını gerçekleştirebileceklerini söyledi.

CAMİ 5 AYA KADAR HİZMETE HAZIR!
Maçka Seyranlık Mahallesi’nde yapımı devam eden Camii inşaatını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Koçhan; “İlçemiz Seyranlık (Salanoy) Mahallemizde ki cami inşaatımız devam ediyor. Allah nasip ederse dört, beş ay sonra camimizin açılışını gerçekleştireceğiz...” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ KÖY YOLUNA ASFALT İSTEDİ
Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Seyranlık Mahallesi sakinleri de; “Başkanım kimin emeği varsa Allah razı olsun. O güzel camiye güzel köy yolu yakışır. Başkanım köyümüzün yolu virajlı değil gayet güzel. O yola asfalt yakışır!” diyerek köy yolunun asfaltlanmasını başkan Koçhan’dan talep ettiler.
Fatma KARAHASANOĞLU