SEVGİYİ PAYLAŞMAYA ENGEL YOK!

SEVGİYİ PAYLAŞMAYA ENGEL YOK!

SEVGİYİ PAYLAŞMAYA ENGEL YOK!

SEVGİYİ PAYLAŞMAYA ENGEL YOK!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi “Sevgiyi Paylaşmaya Engel Yok” adlı bir etkinliğe imza atarken, Maçkalı Emre Akman’ın eserleri programa damga vurdu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen, “Sevgiyi Paylaşmaya Engel Yok” etkinliği oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

MAÇKA’NIN EMRE’Sİ İLÇEYE SIĞMADI
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde, eşi Sevcan Zorluoğlu ile Maçka’nın maskotu Emre Akman’ın kendi el emeğinden çıkan eserlerden oluşan resim sergisini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emre’nin yeteneklerine hayran kalırken, tüm engelli bireyler ve aileleri ile tek tek görüştü.

EMRE’NİN TİYATRO KABİLİYETİ DE VAR!
Yine Emre Akman’ın bir başka yeteneğini sergilediği Tiyatro gösterileri, şiir ve müzik dinletilerinin gerçekleştirildiği programda otizmli bir gencin Başkan Zorluoğlu’nun eşi Sevcan hanımı dansa kaldırması uzun süre alkışlandı. Başkan Zorluoğlu da otizmli genç bir hanımefendiyi dansa kaldırınca oldukça renkli ve eğlenceli görüntüler yaşandı. ‘Sevgiyi Paylaşmaya Engel Yok’ etkinliği alkışlarla tamamlandı.

ENGELLİLERLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Programda engelli hemşehrilerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu; “Bütün personelime talimat verdim. Belediyemizin bütün hizmetlerinde engellilere uygun dokunuşlar yapılacak, engellilerle ilgili gerekli önlemler alınacak?” dedi. Konuşmasında, Türkiye’nin engellilere hizmet noktasında çok ciddi ilerlemeler kaydettiği ifade eden Zorluoğlu, özellikle belediyelerin yapması gereken işler bulunduğuna dikkat çekti.

SİZLER BENİM AİLEMİN PARÇALARISINIZ
Konuşmasına; “Bizler kocaman bir aileyiz. Sizler benim ailemin parçalarısınız!” diyerek devam eden Zorluoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Hepinizin Dünya Engelliler Günü’nü, yürekten, sıcacık bir şekilde kutluyorum. Sizleri çok seviyorum. Hepimiz çok kocaman bir aileyiz. Sizler benim ailemin parçalarısınız. Bu nedenle buraya eşim Sevcan Hanım ve kızımla geldim. İnşallah engellilerle ilgili meselelerde Sevcan Hanım da devreye girecek. Hepinize iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizi muhabbetle kucaklıyorum.”