“SENİN GÖREVİNİ BİZ Mİ YAPACAĞIZ?”

“SENİN GÖREVİNİ BİZ Mİ YAPACAĞIZ?”

CHP’li isimden TİSKİ ve İlçe Belediye başkanına sert sözler! “Senin görevini biz mi yapacağız?”

“SENİN GÖREVİNİ BİZ Mİ YAPACAĞIZ?” 

CHP’li isimden TİSKİ ve İlçe Belediye başkanına sert sözler! “Senin görevini biz mi yapacağız?”

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Maçka’daki bir mahalledeki su deposunun durumu ile ilgili TİSKİ ve ilçe belediye başkanına sert çıktı.

TİSKİ VE MAÇKA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TEPKİ 
Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Maçka ilçesi Çeşmeler Mahallesi Küme Evleri su deposunun durumu ile ilgili Trabzon İçme şüyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü ve Maçka Belediye Başkanlığı’na sert sözlerle yüklendi.
Zorlu; “TİSKİ tamamına Su saati taktırmış ve parasını alıyor. Bakımını yaptırmadığı bu depolar iş bilmez idarecilerin kafa yapısını göstermesi açısından iyi bir örnek. Maçka Belediye başkanı senin görevini biz mi yapacağız?” dedi.

SU DEPOLARI VE MASLAKLAR... 
Cüneyt Zorlu, sosyal medya hesabından görüntüsünü ve fotoğraflarını paylaştığı su deposu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;
“Burası Maçka Çeşmeler Mahallesi Küme evleri. Su depoları ve maslakların durumu bu şekilde. Bakımsız, pis, yılan, böcek dolu.Vatandaş;‘depolarımızda arıza nedeniyle su yok. Belediye vidanjörle nereden aldığı belli olmayan, klor olmayan suyu bu depolara boşaltıyor. Kusma ve karın ağrısı birçok kişide var. Hepimiz hasta olduk’ diyor.
TİSKİ tamamına su saati taktırmış ve parasını alıyor. Bakımını yaptırmadığı bu depolar iş bilmez idarecilerin kafa yapısını göstermesi açısından iyi bir örnek. 
Bu depoları bir an önce bakımı ve temizliği yapılmalı. Aksi takdirde her ay halkı bilgilendireceğiz.Maçka Belediye Başkanı, senin görevini biz mi yapacağız?”