ŞEHİT POLİSLERİMİZ UNUTULMADI

ŞEHİT POLİSLERİMİZ UNUTULMADI

ŞEHİT POLİSLERİMİZ UNUTULMADI

ŞEHİT POLİSLERİMİZ UNUTULMADI 

Bundan tam 7 yıl önce görevleri sırasında terör örgütünce Şehit edilen Polis memurlarımız İbrahim Akın, Ramazan Donat ve Çağdaş Tamkoç, dualarla anıldı. 

Maçka Kaymakamlığının himayelerinde, 19 Temmuz 2016 tarihinde Maçka Merkezde şehit olan polis memurları; İbrahim Akın, Ramazan Donat ve Çağdaş Tamkoç, ruhlarına ithafen Maçka Merkez Camiinde Kur’an-ı Kerim okunup Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

ELLER ŞEHİTLER İÇİN DUAYA KALKTI 
Programa Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, Kurum Amirleri ve Maçka halkı iştirak etti.
Mevlidi yöneten Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, şehit polislerimiz için dua ederken; “Şehit polislerimizin ruhları şâd, makamları cennet olsun.” dedi. 

GÖREVLERİ BAŞINDA ŞEHADETE KOŞTULAR!
Bundan tam 7 yıl önce 19 Temmuz 2016 tarihinde Maçka Merkezde hain terör örgütü mensuplarınca girdikleri çatışmada Şehit düşen Polis memurlarımız İbrahim Akın, Ramazan Donat, Çağdaş Tamkoç ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Merkez Camiinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı yoğun bir ilgi gördü. Dualar görevleri başında şehadete kavuşan polis memurlarımız ve tüm şehitlerimiz için edildi. 
Maçka Haber Servisi